| marianm a întrebat:

Buna dimineata.Am si eu o nelamure, in legatura cu prietena mea sau fosta nici nu stiu cum sa-i spun. Ne-am cunoscut acum 2 luni, la ea nu a fost dragoste la prima vedere in schimb eu o placeam de mult timp.La inceput nu a vrut nimic spunandu-mi ca sunt genul de baiat care stau dupa o fata numai pentru sex. Ceea ce nu este asa.Intr-un` final am reusit sa o pot convinge ca nu este asa cum spune. Pana la urma am reusit sa am o relatie cu ea.Ne certam mereu din nimicuri dar ne impacam. Ea ma mintit odata si am iertato`. ea stiind ca nu suport minciuna.ne-am impacat, totul era frumos. Apoi am mintito `eu sa vad daca ma poate ierta si ma iertat.Mai mult de 10 minute nu am tinut minciuna pentru ca ma framanta sa-i spun ca am mintit.In fine toate bune si frumoase.Azi m-am intalnit cu ea. era putin suparata ca o amanam sa ne intalnim dar nu o facem intentiont si pur si simplu asa s-a intamplat.Ma-m intalnit cu ea si era putin suparata. ceea ce nu mi-a recunoscut apoi m-am` jucat in parul ei macar sa aiba motiv si mi-a tras o palma. A fost groznit.Si-a cerut scuze, dar numai vrea sa ne impacam. Acum intrebarea mea este. Ma iubeste sau isi bate joc?

3 răspunsuri:
| BoTiK a răspuns:

Sincer! Nu cred ca te iubeste.pentru ea esti doar o distractie sau o bataie de joc.O persoana care se supara din nimicuri si minte inseamna ca acea persoana este falsa.Sa te loveasca doar pentru ca te-ai jucat in parul ei asta este o prostie (oare fetita asta este sanatoasa la cap) si da dovada de minte de un copli de clasa 1.Nu sta sa isi bata joc de tine. daca te iubeste cu adevarat te v-a cauta. Funda?

| BoTiK a răspuns:

Cred totusi ca pentru ea esti o distractie si ca oricat de mult ti-ai dorii u sa fie bine ea v-a gasi mereu un motiv ca sa va certati! mi se pare o prostie sa te desparti de cineva ca doar se joaca in parul tau.E ceva ciudat in asta.Ar fii mai bine sa iei atitudine si sa vorbesti serios cu ea.Ar fi interesant sa ii dai intalnire in parc sau intr-un loc unde puteti discuta si sa o intrebi ce simte si ce vrea de fapt!

| marianm explică:

Da dar sunt primul baiat care o atinge si primul baiat care a avut o relatie mai lunga cu ea. oare dc face asa?