| ygrecygrec a întrebat:

Buna dimineata

Am si eu o problema sa zic asa mai degraba o nelamurire si as aprecia daca ma puteti scoate din aceasta dilema., treaba sta cam in felul urmator.
Am 21 de ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala, nu sunt o persoana urata sau mai stiu eu ce va trece voua prin cap daca cititi acest text dar pana acum nu mi-am gasit persoana potrivita pentru a face asta, spun pana "acum" deoarece cred eu ca am gasit-o, m-am indragostit de o fata iremediabil, cred ca ea este din toate punctele de vedere, ne potrivim perfect (ea nu stia ca inca nu mi-am inceput viata sexuala), de curand am fost la ea acasa, a stat tot timpul la mine in brate, am facut si noi dragoste ca orice cuplu de asemenea dar cand a venit acel moment de a face sex, i-am zis micul meu secret, m-am simtit putin jenat de acest lucru dar i-am zis, la care ea mi-a zis ca mai asteptam atunci, raspunsul asta nu il inteleg cu toate ca parea incantata cel putin asa mi s-a parut mie, mentionez ca este putin mai mare ca mine. Intrebarea mea este urmatoarea, ce a vrut ea sa zica cu acel raspuns "mai asteptam"?

Doresc un raspuns matur, nu de la orice copil pus pe glume.

Cu respect,
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Te iubeste si tine la tine, atata timp cat ea ti-a dat timp de gandire. Eu cred ca vrea sa fie ceva special si de aceea a spus asa. Acum vezi si tu cum sta treaba.

8 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Hm...probabil crede ca daca tu esti virgin, relatia mai trebuie sa astepte.Adica se va gandii ca nu din prima saptamana/luna..stii tu cum se asteapta de obicei (cateva luni).
Sau mai este si o varianta ca vrea sa privesti filme/inveti pentru a capata "exp"laughing.Ar trebui tu sa o intrebi, darprobabil va crede ca vrei s-o F**i asa repede.
Eu as merge pe prima varianta poate este o persoana sentimentala.Si cine stie ce crede..ca nu esti pregatit? Suna ciudat

| Bogdan1o a răspuns:

Poate ca si ea e virgina inca.
iar prin acel"mai asteptam" eu cred ca se referea la urmatorul lucru... poate ea a crezut ca spunandu-i asta tu esti cel care nu vrea sa faca dragoste cu ea si ca nu esti pregatit, de acea a zis ca sa asteptati, deci arat-i ca esti pregatit, totul a sa fie binewinking...bafta

| DeeaMarry a răspuns:

Probabil crede ca nu esti pregatit sau vrea sa fie sigura ca ea e persoana cu care vrei cu adevarat sa iti incepi viata sexuala.
Cred ca ar trebui sa ii spui ca tu chiar iti doresti asta, iar persoana potrivita e, fara indoiala, ea.
Daca pana la varsta asta nu ti-ai inceput viata sexuala inseamna ca tu chiar iti doresti sa se intample cu o persoana speciala. Ea vrea sa se asigure ca e persoana pe care tu ti-o doresti happy.

| alinutzaap a răspuns:

Poate si ea e.hee hee

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu te vreathinking cum dracu ` sa zica mai asteptam... poate pana esti tu pregatit.
si nu ca CREZI ca esti indragostit. stii sentimentul acela? nu cred.

| ygrecygrec explică (pentru Cristinaaaaaaaaaaaa):

Am zis raspuns matur, nu cred ca asta este un raspuns matur, am zis "cred" citeste mai bine si dupa raspunde.

| Adriana a răspuns:

Exact, poate ca si ea inca mai este virgina si nu a avut curaj sa iti spuna. Sau in cazul in care nu mai este, stie cat de important este momentul asta in viata fiecaruia si probabil vrea ca tu sa fii 100% convins ca vrei atunci cand se va intampla si ca nu o faci doar asa ca sa fie big grin

| Razvica a răspuns:

Prietene, tunu trebua sa ii spui nimic, dupa parerea mea ea nu a mai continuat "treaba" deoarece iai spus ca esti inca virgin, ea poate a crezut ca nu esti pregatit inca, o fi crezand ca vrei sai dai de inteles ca nu vrei sa o faci inca, oricum trebuie sa vorbiti despre asta si daca ea este fata cu care vrei sa iti incepi viata sexuala atunci spune-i in fata asta si treceti la treaba, nu mai amana momentul! Bafta