| Sayyyuri a întrebat:

Buna dimineata! Ar fi o problema daca eu si iubitul meu vrem sa facem dragoste? Eu am 18 ani, el face 20 luna asta. Mi-e teama insa, de faptul ca peste un an si jumatate o sa plec in Bucuresti la facultate si posibilitatea ca eu sa intalnesc pe altcineva sau el la fel, este destul de mare. Daca mai tarziu, in viata, un alt baiat imi va reprosa ca nu am fost virgina si ca nu are el de unde sa stie cu cati baieti am fost inainte?
Ce e de facut?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Putine fete si-au pastrat virginitatea pana la varsta asta si inca si mai putine se gandesc la ce s-ar putea intampla in viitor,asa cum o faci tu,felicitari!
Inceperea vietii sexuale e un pas atat de important pentru o fata,insa,incat fiecare amanunt conteaza enorm!
Teama fireasca in fata necunoscutului,nelinistea,dorinta,nesiguranta,toate se impletesc intr-un joc nebunesc de sentimente si-ti umplu sufletul de intrebari si griji...
Primul baiat cu care vei face dragoste trebuie sa fie intotdeauna o persoana speciala,pentru ca iti va ramane in minte intreaga viata,cu el vei compara oricare altul in viitor,de el iti vei aminti la fiecare tristete sentimentala,in zilele petrecute cu el te vei refugia cand un altul te va rani...
Cu iubitul tau aveti o relatie probabil,suficient de lunga,care dureaza de ceva timp,va cunoasteti,ati crescut impreuna,credeti in sentimentele voastre si aveti incredere unul in celalalt.
Dar daca tu,nu simti nevoia ca libera si neindemnata de rugaminti,manipuilari sau santaje sentimentale sa i te darui,nu te sfatuiesc sa faci pasul asta.
Prima oara cand faci dragoste este o clipa memorabila,ti se va strecura in filmul gandurilor pentru totdeauna!
Trebuie s-o doresti,tu singura,nebuneste si sa fii sigura ca nimic,niciodata nu te va face sa regreti pasul facut!
Acum sau altadata,cu iubitul tau de astazi sau cu un iubit de maine,cat timp nu simti ceea ce ti-am descris mai sus,nu esti pregatita sa-ti incepi viata sexuala.
Gandurile negative,reticentele si orice argument contra sunt autoapararea fireasca a mintii tale,in fata acestui pas.
Pentru ca,nimeni (inclusiv un nou ipotetic iubit),nu se asteapta ca o fata frumoasa sa fie inca virgina, studenta fiind.E de la sine de inteles ca o dragoste de liceu a fost implinita si dusa la capat, ar trebui sa te indragostesti de un habotnic sau un complexat total, care sa aiba pretentii de virginitate la o fata, dupa 19 ani jumatate,cand vei ajunge tu la facultate!
E de la sine inteles,e un fel de gentelman agreement,daca vrei,aceste lucruri sunt de la sine intelese.
In plus,cand te vei darui cuiva din tot sufletul, nu-ti va mai pasa de parerea nimanui de pe pamantul asta si vei avea puterea sa te aperi pe tine si dragostea ta daruita in felul asta, oricand!
Daruieste-te NUMAI cand iubesti total, complet, cand te arde pamantul sub picioare si contopirea cu omul iubit devine intreaga ratiune sa existi!
Doar atunci.happy

| PisicutzaMik15 a răspuns (pentru greece12):

Ce frumos. Bravo felicitari :*:!

| Sayyyuri explică (pentru greece12):

Multumesc,Greece12! Un raspuns mai bun, mai complet, mai impresionant de-atat nu cred ca puteam primi happy

| greece12 a răspuns (pentru Sayyyuri):

Important este sa te ajute raspunsul meu, crede-ma!
Si sper s-o faca!happy

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu esti sigura pe sentimentele tale atunci nu o face [chiar daca te pastrezi si vei ceda altui baiat mai tarziu asta nu inseamna ca vei ramane cu el, nu ai de unde sa stii dinainte cine e alesul... daca vrei intr-adevar sa te pastrezi pana la casatorie atunci nu o faci pana atunci, m-am mocait putin aici sper ca intelegi ce am vrut sa zic]

| darrio2007 a răspuns:

Inseamna ca nu tii la el daca te gandesti ca iti va suci altul mintile.Pe acolo pe la Bucuresti.Care baiat se asteapta ca o fata de varsta ta mai poate fi virgina la aceasta varsta.Scuze.La tine este un caz destul de rar in felul cum se misca adolescentii in ziua de azi.

| Sayyyuri explică (pentru darrio2007):

Ba da, Darrio, tin enorm de mult la el, doar ca mi-e teama... Sentimentele nu le poti controla, in sensul ca nu ii poti spune tu inimii pe cine sa iubeasca si pe cine nu. Inevitabil, ma pot indragosti de un baiat atunci, cand voi merge in Bucuresti, chiar daca il iubesc pe baiatul cu care sunt acum.

| darrio2007 a răspuns (pentru Sayyyuri):

Gresesti enorm in legatura cu sentimentele.Sa stii ca se pot controla.Atunci cand intr-adevar iubesti pe cineva.Cred ca tu inca nu intelegi adevaratul sens al cuvantului SENTIMENT.Sau mai bine zis acea DRAGOSTE ADEVARATA.Cu tot ce tine de ea.Nu te supara pe mine dar asta este adevarul.

| IloveME a răspuns (pentru Sayyyuri):

Un an jumate este mult! tu ai o relatie frumoasa acum, iar pana ce tu vei pleca dragostea voastra va prinde " radacini". Dc iti umbresti iubire, cu un astfel de gand?
Ai 18 ani ( multi inainte) si banuiesc ca sti ce vrei de la viata, sti sa-ti faci visele realitate.nu te mai gandi la viitor, niciodata nu sti ceea ce iti rezerva! pana atunci treieste-ti viata langa cest baiat, iar daca odata se va intampla ceea ce tu ai scris mai sus, nu trebuie sa te judece pentru ca nu mai esti virgina, tu avand deja varsta de 20 de ani.trebuie sa aiba incredere in tine, cand ii vei spune ca ai avut un singur baiat in viata ta, iar daca te va iubi cu adevarat nu il va deranja foarte tare acest lucru!

| Nolkyz a răspuns:

Nu te mai gandi. Fa ce-ti dicteaza inima.

| Azµre a răspuns:

Ce treabă are plecatul cu virginitatea, dacă vă iubiți o să fi-ți și atunci împreună. Nu știu de ce te mai gândești să te culci cu el dacă tot ai de gând să-l părăsești sau să te părăesească.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Important e sa faci ceea ce crezi tu ca este bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii reprosezi si tu ca nu este virgin.

| Sayyyuri explică (pentru anonim_4396):

Ha,halaughing Geniala idee! M-ai facut sa zambesc in dimineata asta. Multumesc!

| Demonull a răspuns:

Inseamna ca nu stii sa traiesti clipa...viitorul este imprevizibil ce daca te vei desparti de el conteaza ce faci acum nu peste 10 ani.problema multura nu stiu sa traiasca prezentul..clipa.

| Schatzyyyyy a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat,nu "te incurci" cu altul,nu conteaza unde sunteti,atunci cand sunteti departe unul de altul,e dorul mai mare! Daca il iubesti, fa-o, dar doar daca simti cu adevarat ca e baiatul potrivit, daca nu, mai asteapta!

| Deeeni a răspuns:

Doamne Sayyyuri daca tu vrei si il de ce te gandesti la altii bucurate de momentul acela nu conteaza ce va fi in viitor nai de unde sa stii ce se va intampla. Bucurate de fiecare zi si daca va doriti o noapte de dragoste faceti-o! dar problema este ca tu poate nu esti inca pregatita si se vede asta asa ca mai bine fa-o cand va fi timpul potrivit... Funda?