Din cate imi dau seama a fost vorba doar de o aventura sau ceva de genul, deci n-a existat iubire caci daca aveai o relatie stabila sigur mai incercai!
Prima greseala pe care ai facut-o e sa iti incepi viata sexuala asa...doar de amuzament sau sa nu fi mai prejos decat 'prietenele' tale!
Probabil prima experienta nu a fost tocmai placuta si de-aceea nu simti nevoia, pentru ca psihic aceasta experienta ti-a lasat 'sechele'!
Desigur, nu poti sa spui ca iti place sau nu sexul doar dupa o partida, deci invata sa-ti construiesti o relatie bazata pe iubire, apoi sa treci la sex!
Toate cele bune si sper ca am judecat corect in ceea ce te priveste!
Poti sa o faci cand vrei tu si cand simti tu, nu e o regula.Si cel mai important, cu o persoana pe care sa o iubesti si sa te iubeasca
Depinde de situatia in care te afli acum:ai un partener stabil? te simti atrasa de el? ai sentimente adevarate? Nevoia de a face sex nu e ca nevoia de a bea si a manca. O parte din femei sunt mai sensibile, mai speciale si se daruiesc cu tot sufletul cand o fac, iar daca simt nesiguranta din punct de vedere sentimental pot sa nu-si doreasca sa repete experienta.Eu cred ca nu ai nimic, esti absolut normala doar ca inca nu ai intalnit persoana care sa trezeasca in tine aceasta placuta "nevoie".
Poate ca ele simt nevoia sa o mai faca pentru ca au facut de mai multe ori. Daca la tine s. a intamplat doar o data e normal sa nu simti nevoia de a o mai face.
Pai inseamna ca nu a fost o experienta prea placuta cu parteneru de atunci ar trebui sa incerci si cu alte persoane, care au ceva experienta, si apoi u ai fost virgina si e normal ca prima data sa nu fie asa placut di cauza durerilor. Eu zic sa mai incerci si ai sa vezi ca "pofta vine mancand". :-p
Ai vrut s-o incepi dar ai gresit exprimarea. O incercare nu poate insemna un inceput. Iar ca nu simti nevoia inseamna ca a fost o experienta neplacuta din cauza durerii.Sa nu vii cu minciuni cum ar fi atingerea orgasmului ca nu te cred pentru ca asa ceva ar fi dus la continuarea experientei.
Adica tu ai facut-o doar 1data, e normal ca prima data sa nu fie tocmai placut, trebuia sa continui si a2a, 3, 4...si apoi vedeai ca e mai bine.se zice ca dupa 2 luni cam asa te simti si tu mai bine, de atunci iti dai seama cum e.Deci incearca s-o mai faci si apoi o sa te inveti si ai sa vezi singura cum e.
Eu cred ca nu e nici o pb. dar cand o sa iti gasesti un partener pe masura tot nu vei simti placere la inceput placerea va veni in timp ca dupa o luna, doua.si acum mai depinde si de experienta pe care o sa o aiba partenerul tau. dar in concluzie si iti spun din experienta mea. atunci cand te-ai hotarat nu trebuie sa mai dai inapoi daca esti sigura ca o sa stai o perioada indelungat cu prietenul tau.
beausingurlamasamea întreabă: