| SamsungElectronics a întrebat:

Bună dimineața!

Bă eu nu înțeleg, toate fetele în ziua de astăzi au iubit. Am vorbit cu o fată de aici de la mine din oraș, vorbesc cu ea de 3 sau 4 săptămâni, și mi-e mi-a plăcut de ea, era drăguță, și am întrebato dacă are iubit, și ea a spus că da are, și eu nu am crezuto, și până la urmă mi-a trimis poză cu ea și iubitul ei, poză făcută în parc. Nu înțeleg găsesc fete care au iubit și îmi place de fete care au iubit. Nu mai suport asta.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate vrea sal insele cu tine, acum multe au iubit de rezerva 1 pentru inselat si altul pentru satisfactie

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru mgtow):

Adevărată foarte Adevărată.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mai caută. Unica soluție dacă vrei ceva este să continui.

| Hammurabi a răspuns:

Lăsați dracu' online-ul și virtualul în general, că o să rămâneți toți virgini.
Revino în viața reală și cere-i să iasă cu tine (la un suc, la o bere, la cofetărie, la ce vrei tu).
Dacă nu vrea, e clar că e vrăjeală totală și îi spui pa.
După ce v-ați văzut real prima data, vei știi cu siguranță și tu și ea dacă vreți să continuați. Dacă nu, nu.
Nu mai pierde aiurea săptămâni din viața ta trăncănind pe net, iar apoi să fi ejectat ca un fraier.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

De ce ai vorbit atata cu ea man? 3-4 SAPTAMANI?! Pune si invit-o in oras mai repede, nu mai sta dupa fundu ei atata. Daca zice ca are iubit o intorci cu replica : Pari genu de fata care are nevoie de doi ( bun, daca folosesti replica asta trebuie sa stii si cum sa continui ).
Mai mult ca sigur tu nu ai incredere in tine si fetele simt asta. Si dupa aia vine unu asumat si sigur pe el, ii tranteste 2 -3 replici ca de, omu are papagal si dupa aia il vezi la brat cu fata de care tie iti place ( ca sa nu zic altceva mai porcos )

| anonimuIl a răspuns:

E o modă ca fetele sau femeile cu prieteni sau măritate să își facă conturi pe site-uri de întâlniri ca să vadă cât de apreciate sunt.

| anonimuIl a răspuns:

Ai scris - am întrebato dacă are iubit, și ea a spus că da are, și eu nu am crezuto, și până la urmă mi-a trimis poză cu ea și iubitul ei, poză făcută în parc.

Așa procedează femeile când se plictisesc ca să mai discute cu cineva pe internet și ele nu sunt singure.

| anonimuIl a răspuns:

Nu mai contactați pe internet fetele frumoase că nu sunt singure.

| anonimuIl a răspuns:

La fel procedează și bărbații frumoși sau care arată bine și nici ăștia nu sunt singuri.