| RoxanaGhost a întrebat:

Buna dimineata! De ceva timp o fata il tot agasa pe prietenul meu.Pentru ca suntem la inceput, am zis sa nu fac pe geloasa si sa fiu indiferenta chiar daca am probleme cu increderea in persoanele dragi din cauza trecutului.De fiecare data cand imi dadea screen cu ce mesaje ii dadea ea si cand il suna de 5-6 ori(doar beepuri sau cum se spune ca ii arata nr blocat) iar eu mereu ii zic:"Ignora si tu, fa ce stii". Ieri am fost la el si cat s-a dus sa adica de la parter niste suc, i-am cam cotrobait prin mesajele de pe Facebook si am vazut ca i-a scris acest mesaj:"La cat ma cunosti pe mine, tin sa-ti spun ceva.In momentul de fata, sunt intr-o relatie si chiar tin la fata asta.In concluzie, nu o sa mai vorbim!"
Tipa ii trimite poza cand da ochii peste cap in semn ca ar rade de el si atat.Voi cum interpretati acel mesaj.Nu stiu ce sa zic, parca sunt tot in dubii.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Cerei daca il agaseze sa o blocheze pentru ca indiferent cat ar refuza-o o femeie de genul asta (fara scrupule) posibil sa reuseasca uneori prin insistente ce isi propune. Daca nu mai are legatura cu ea de loc ati incheiat subiectul.
Poti chiar tu sa vorbesti cu ea si sa ii spui sa isi vada de treaba.Dar mai inteligenta e faza cu ignorul peste tot pentru ca fazele astea cu "hai ma, nu vreau ma" pot sa fie si tachinari.

Răspuns Apreciat de Editori
| Uvox a răspuns:

Cu dubii nu o sa iasa nimic bun, eu asa cred.
Nu e ok sa ii citesti mesajele sau să îi cauti prin lucruri.
Daca ai avut parte de experiente neplăcute in trecut, sfatul meu e sa le lasi acolo, nu sa le aduci in relatia actuală.
Invata din trecut si atât!
Dar nu asa, mai ales ca inteleg ca e un tip care are coloana vertebrală și prețuiește relația voastră.
Fa si tu tot asa si va fi bine.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ce parere mai vrei? Gagica-tu a refuzat-o pe aia pentru tine, ce altceva mai vrei?

| gheorghe699 a răspuns:

Ramai in dubii, ce ai vrea? sa-i faci statuie ca a refuzat...

| Necunoscut112 a răspuns:

Chiar fii mândră de el. Bărbaţii de obicei nu refuză nimic când vine vorba de femei.

| Endoryus a răspuns:

Ala nu te merita. Esti prea obsedata. Omu ii da cu praf de mers si tot nu iti convine. Ai probleme mari. Saracul baiat, cu cine isi pierde timpul.

| Freya1 a răspuns (pentru Endoryus):

Da nu ai inteles ca nu i-a spus nimic ea lui? doar intreba fata aici daca e bine sa ii spuna ceva sau daca trebuie sa reactioneze cumva in privinta tipei.

| Endoryus a răspuns (pentru Freya1):

Am inteles ca nu i-a spus dar tot dispera fata cu ganduri tampite.

| Freya1 a răspuns (pentru Endoryus):

Da ca pe tine daca o cauta un idiot in disperare pe iubita ta nu te intereseaza? Nu intrebi ce e cu ala macar sa stii de ce o cauta?

| HaneloreOlga9 a răspuns:

In primul rand e un lucru foarte urat sa te uiti prin telefonul lui, odata ce ti.a trimis screen.uri cu ce ii spunea ea puteai fi sigura ca el ti le.a aratat pentru ca esti singura lui prietena si nu intentioneaza sa te minta, dar tu pentru ca nu ai incredere in el ai ales sa.ti bagi nasul, daca chiar avea ceva de impartit cu respectiva nu iti mai trimitea screen.uri si nu te mai tinea la curent. Deci lasa astea pentru ca nu o sa.ti aduca nimic bun, ba chiar mai rau.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce ai fii in dubii, daca mesajul era f clar, ca nu vrea sa-i mai scrie?!
Da-i pace! Ca a rezolvat problema!

| RoxanaGhost explică (pentru Freya1):

A blocat-o la doua zile diferenta dar mai intai i-a mai dat el un mesaj in gen Nu ma mai stresa si iubeste-ti iubitul.(Ea are iubit de mult.)