Cerei daca il agaseze sa o blocheze pentru ca indiferent cat ar refuza-o o femeie de genul asta (fara scrupule) posibil sa reuseasca uneori prin insistente ce isi propune. Daca nu mai are legatura cu ea de loc ati incheiat subiectul.
Poti chiar tu sa vorbesti cu ea si sa ii spui sa isi vada de treaba.Dar mai inteligenta e faza cu ignorul peste tot pentru ca fazele astea cu "hai ma, nu vreau ma" pot sa fie si tachinari.
Cu dubii nu o sa iasa nimic bun, eu asa cred.
Nu e ok sa ii citesti mesajele sau să îi cauti prin lucruri.
Daca ai avut parte de experiente neplăcute in trecut, sfatul meu e sa le lasi acolo, nu sa le aduci in relatia actuală.
Invata din trecut si atât!
Dar nu asa, mai ales ca inteleg ca e un tip care are coloana vertebrală și prețuiește relația voastră.
Fa si tu tot asa si va fi bine.
Ce parere mai vrei? Gagica-tu a refuzat-o pe aia pentru tine, ce altceva mai vrei?
Chiar fii mândră de el. Bărbaţii de obicei nu refuză nimic când vine vorba de femei.
Ala nu te merita. Esti prea obsedata. Omu ii da cu praf de mers si tot nu iti convine. Ai probleme mari. Saracul baiat, cu cine isi pierde timpul.
In primul rand e un lucru foarte urat sa te uiti prin telefonul lui, odata ce ti.a trimis screen.uri cu ce ii spunea ea puteai fi sigura ca el ti le.a aratat pentru ca esti singura lui prietena si nu intentioneaza sa te minta, dar tu pentru ca nu ai incredere in el ai ales sa.ti bagi nasul, daca chiar avea ceva de impartit cu respectiva nu iti mai trimitea screen.uri si nu te mai tinea la curent. Deci lasa astea pentru ca nu o sa.ti aduca nimic bun, ba chiar mai rau.
De ce ai fii in dubii, daca mesajul era f clar, ca nu vrea sa-i mai scrie?!
Da-i pace! Ca a rezolvat problema!
A blocat-o la doua zile diferenta dar mai intai i-a mai dat el un mesaj in gen Nu ma mai stresa si iubeste-ti iubitul.(Ea are iubit de mult.)