| Alternatiive a întrebat:

Bună dimineaţa! Din păcate, acum două luni mama iubitului meu a murit. Când am încercat să fiu alături de el în clipele grele, el mi-a spus: " Lasă-mă singur, o perioadă, să îmi revin ". L-am înţeles. Ieri, mi-a trimis un mesaj " Ne despărţim ". Nu puteam să cred, vroiam să îl ajut să treacă peste dar el a ales să ne despărţim, fără motiv. L-am înţeles că vrea să fie singur, dar de ce a trebuit să ne despărţim? Mă simt distrusă. Nuştiu ce să făc. Un sfat? Ce aţi face în locul meu?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Nici nu se poate discuta pe această temă.
Ai nevoie să fi singur, să-ți plângi durerea, însă ai nevoie în același timp de sprijin, afecțiune!
Îți cunoști relația, tu decizi dacă îl cauți și o să-l faci să înțeleagă că are nevoie de tine! Încurajează-l!
Discută cu el, dacă te iubește o să-ți sară în brațe.

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ia-l la rost, vezi daca scoti mai mult de la el, apoi vezi daca poti salva ceva, daca nu da-l in saracie si vezi-ti de viata ta. Nu se opreste timpul in loc pentru nimeni.

| mona a răspuns:

E confuz, lasa-l un timp in pace apoi incearca sa aveti o discutie pe tema asta

| Azµre a răspuns:

Du-te la el și vorbește cu el, spune-i că nu îl vei lăsa la greu!

| Oana92 a răspuns:

E depresiv. Iti recomand sa il duci la psiholog si mai ales sa nu il lasi singur. Daca nu accepta prezenta ta atunci macar o alta persoana sa fie alaturi de el.

| Vix999 a răspuns:

Exista 2 variante :
1. Momentan ultima chestie la care ii sta mintea e sa fie intr-o relatie cu tine si are nevoie de timp sa se refaca.
2. Cand treci prin tragedii, tinzi sa-ti reevaluezi viata si sa iti dai seama ca anumite chestii nu mai sunt asa importante. Se poate ca pentru el, tu sa nu mai reprezinti ceva important si de aceea a ales sa te lase libera.
Partea proasta e ca nu ai ce sa faci.
Orice ai face si orice ai zice, i-ai crea lui un discomfort si ai parea egoista.
Accepta momentan situatia si poate in viitor, daca isi da seama ca vrea si poate sa fie iar cu tine, te va cauta.
Dar pana una alta, singura chestie pe care o poti face e sa ai o discutie cu el in care sa ii spui ca iti pare rau ca a luat decizia asta, ca tu inca il iubesti dar ca daca el de asta are nevoie acum il intelegi si vei fi acolo pentru el in cazul in care va avea nevoie de tine. Atat.

| stark47 a răspuns:

E alegerea lui! daca il "fortezi" acum, mai devreme sau mai tarziu se va desparti din nou de tine! vorbeste cu el fata in fara si asculta ce are de spus(motivele care l-au facut sa se desparta de tine), daca ti se par logice, acceptale! insa daca tu crezi ca se inseala, arata-i ca nu are drepatate sa se desparta de tine si ca face o greseala!

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau iubita,
Fii atenta la ce iti scriu, ca va fi greu pentru tine si pentru el :
prietenul tau se simte abandonat de mama, si crede ca toate persoanele ce il iubesc il vor lasa singur.
Desigur ca nu este asa, insa el asa simte acum.
Tu, stai langa el, atat cat poate el suporta. Dai mesaje in care-i spui ca esti langa el, ca il iubesti si ca nu o sa i-l lasi niciodata la greu, orice avioane i-ar trece prin cap.
Te-am tzucat, si sa te tii tare pentru el, dar mai ales pentru tine.

| onlyagirl a răspuns:

Cel mai bine deocamdata ar fi sa te comporti ca o prietena, iar restul va veni de la sine. spune-i ca nu il poti lasa singur, in orice fel de realtii ati fi! trece prin niste clipe grele. poate nu vrea sa il vezi in starea asta, si nu are chef de nimic, e de inteles...

| 456deea a răspuns:

Stai linistita asta nu inseamna ca vrea sa va despartiti doar ca ii este greu si ar vrea sa fie singur nu-i nimic grav
happy

| pisicel12 a răspuns:

Trebuie sa-i arati chiar daca numai stai cu el iti pasa de el suna-l intreaba-l ce mai face cum se mai simte cerei sa iesiti in oras la un suc! Daca el vede ca nu il ajuti sa treaca peste o sa-si dea o alta impresie ca nu-l iubesti sau ca se simte al nimanui dupa incident! cel mai bun lucru iesiti la un suc discutati sau suna-l si ai sa vezi o sa va impacati big grin happy

| Caludya a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-l o vreme. Nu e usor pentru el trebuie sa-l intelegi. Dupa o vreme sigur se va intoarce la tine daca te iubeste.