| sylar2007 a întrebat:

Buna dimineata dragi tovarasi si prieteni, astazi e episodul 3 din mult cunoscutul
episod,, unii useri e oameni?"

buna, ma numesc tutty futty si am 12 anisori.Eu o am de 10cm deci e mare, astazi cand
faceam ceva care necesita mult cap adica ma masturbam, mi-am dat seama ca
privirea seducatoare a lui basescu, ma excita. apoi m-am dus la scoala si pentru ca
nu mai e nici o fata solo, mi s-a pus pata pe o fata care e cu cel mai bun prieten al meu,
dar nu ma simt vinovat ala era doar de 4 ani cu fata si vroia sa se insoare cu ea, deci
sigur nu se va supara. dupa ce m-am culcat cu ea, am intrebat-o de 100 de ori daca i-a placut(ea a zis ca da iar dupa mi-a zis sa ma duc de unde am iesit cand m-am nascut)
apoi m-am laudat la prieteni, ca orice baiat decent, dar era si cel mai bun prieten al meu acolo si m-a pocnit.Asta inseamna ca s-a suparat? si daca da, de ce? Dupa cateva ore
in timp ce mergeam sa imi iau o papusa gonflabila(ca orice barbat cu succese la femei)am vazut o fata, cea mai frumoasa fata din lume.Eu am 1 picior, 1 mana, privirea ca a lui base, inaltimea lui Boc,
kg lui Piedone, parul lui Stelea si inteligenta lui ala care spunea,, nu stiu nu stiu"imi puteti spune daca am sanse sa o cuceresc? si imi puteti spune si cum? si mai am cateva intrebari
dar vreau sa imi raspunda doar cei geniali, daca scap sapunul si unu se impiedica si intra in mine...inseamna ca mi-a dezvriginat curusoru'? a si eram sa uit, in clasa la mine e o fata care ma tot alearga
cu toporul in pauza, inseamna ca ma iubeste nu? sunt disperat va rog help help please help dau funda

Aceasta povestioara e un panflet deci tratati-o ca atare.

in timp ce alti spun sa ma las
de povestioarele ce le scriu cu haz
eu le spun ca nu imi pasa
ce cred ei rece ma lasa
nu imi pasa ca ei nu inteleg
mantalitatea ce strica societatea,
ei doar sunt complici
la prostia ce alti o zic.

le multumesc celor care ma sustin
tocmai de asta eu revin
sa arat prostia omeneasca
ce incerca sa ne cucereasca,
intodeauna le voi fi alaturi cum pot
asa cum ei mi-au fost alaturi cand altii si-au batut joc.

Răspuns Câştigător
| 7alexandru7 a răspuns:

Salut Tutti frutti, numele meu este Dr 113 si sunt medic ortoped dar de fapt calificarea mea este in psihologie si as vrea sa-ti zic cateva cuvinte:
1. ai 12 ani copile, sex la varsta asta? pana acum ce-ai pazit?
2. lasa fetele deoparte, si apuca-te sa-ti castigi existenta, daca vrei un venit suplimentar poti lucra la Boriflame, sau la Havon, scrie-mi: dr.aftarsheiv'@yahoo.com.
3. pumnul primit de la prietenul tau l-ai primit pe buna dreptate, dar tu sa fi om cu el, sa fi onest si sa-i inapoiezi pumnul, asta fac prietenii adevarati.
4. Fata care te alearga cu toporul nu te iubeste, te tachineaza in stil EMO, invata sa inteleg oamenii.
Oricum, pentru mai multe sfaturi, cumpara o cartela de Rosmote si trimite-mi codul si pot sa-ti ghicesc si viitorul, dezleg cununii, leg sireturi si descant incantece!
Cu Drag Dr 113!

| sylar2007 explică (pentru 7alexandru7):

Buna ziua Dr 113, multumesc pentru sfaturi.Nu am cartela Rosmote dar am cartela Partzifone si pink,, e''bune? chiar vreau sa apelez la dvs vreau sa imi spune-ti cum sa imi cuceresc izbitul si daca cei 10000000000000000000000000000000000000 pistrui ma fac sexy. apropo imi pare rau ca nu aveti aici in camera o canapea dar e bun si wc-ul asta

| 7alexandru7 a răspuns (pentru sylar2007):

Scumpul meu Tutti, ma bucur nespus de mult ca ai avut curajul sa te lasi purtat de val si sa apelezi la mine! Iti scriu din strainatate, momentan sunt plecat in vacanta cu Nicolae Guzuță si Sorin purcelul de Haur,(ne distram de minune, MANELE LA MAXIM!) dar sa revenim, nu-i nimic daca nu suntem in aceeasi retea, poti sa-mi incarci pagerul cu 4 yeni japonezi sau sa imi trimiti prin FANE CARIER o damigeana de GPL pentru scuteru meu din Spania cu volan pe dreapta. Acum, sa vad cu ce te pot ajuta:
1.sa stii ca mi-am dat seama din prima ca pe iubita ta o cheama Gheorghe, nu-i nimic daca sunteti poponauti atat timp cat nu aveti bicicletele la fel, dar sa stii intr-o relatie sexele trebuie sa fie diferite(macar cu 2-3cm diferite unu de altu ).
2. Sa sti ca pistruii sunt foarte la moda, daca ii ai pe toti cei 1000000000000000000 in cur!
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor, si nu uita BE AWSOME! dr. 113.(118.932 salveaza-l acum!)

I AM AWSOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

sa revinlaughing. pentru ca stiu sigur ca nu vrei sa mai apelez la dvs domnule doftor,m-am gandit sa mai apelezlaughing.De la inceput vreau sa ma bucur ca sunteti in vacanta, chiar daca in ea spalati vase, v-am trimis printr-o pasarica cei 2 yani japonezi(va platesc in rate e criza). Damigeana de GPL nu am dar pot sa iti trimit apa de la robinet, sunt sigur ca rugina iti va face bine la sanatate.Sa stii ca Gheorghe s-a suparat pe tine si vine sa te pupe cu ranga, nu suntem poponauti dar suntem internauti iar in privinta marimii...l-am numit pe asta al meu arnold szvaitzanegar si Gheorghe la numit pe al lui rambo.Te rog recunoaste ca pe al tau il cheama gigirel.Sa rezolvat chestia cu pistruii, nu erau pistrui era jeg.

Ps.Am apelat la nr ala si imi spune:
Sunt un doctor ciumeg
Ii rad pe toti de nu se vad
Dusmani ma iubeste
Femeile ma plesneste
Am bani fara numar
Tocmai mi-am cumparat un egar

Gutza rulles balaughing

| 7alexandru7 a răspuns (pentru sylar2007):

Ma omule esti MONDIALLLLLLLL mamaaaa cat am rassss!

Nu ma lua cu mondial, aseara jucam...sah...cu iubita si imi zice,, aaaaaah aaaaaaah aaaaaah esti mondiaaaaal aaaaaaah aaaah esti mondial mirceaaa''eram in al 9lea cer ca am satisfacut-o, ca dupa 5 minute sa imi aduc aminte ca numele meu e alex, restul povesti o vei afla la stirile de la 19

| d33utza003 a răspuns (pentru sylar2007):

rolling on the floor esti comic rau laughing
sincera sa fiu referitor la mircea badea mi-ai amintit de ce mi-a povestit tata aseara.si asta e pe bunelaughing
eu am prostu obicei de a vorbi in somn...si in una din diminetile astea(sunt lenesa in vacanta ma trezesc la 11) mi-a spus tata ca radeam in somn si m-a intrebat de celaughing raspunsul meu a fost: "ma amuza fata lui mircea badea".
deci tipul ala e in visul oricarei fetelaughing

a si mc pentru mesaj:* astept episodul 4happy
sper sa nu intre vreun cretin si sa te faca sa nu mai scrii

14 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

LoL, cam asta se intampla pe TPU.

| aleexuţ a răspuns:

Ce te mai pricepi la povestioarele astea happy bv. succes in continuare

| RANGE a răspuns:

Este scris de Mihai Eminescu? laughing. glumeam e super tare pamfletul

| Diux96 a răspuns:

Deci e super tare!laughing

| GabiStory a răspuns:

Tare faza laughing mai ales aia cu Fata ce te alearga cu toporu in pauza laughing Dar tu cati ani ia pana la urma?

| danielcretu1980 a răspuns:

Imi inspira un usor aer dadaist. cred ca e de bine.

| luniii a răspuns:

Tipule vreau sa spun doar ca esti pur si simplu GENIAL! Deci eu te sustin din punctul asta de vedere! Insfarsit un om care gandeste si vrea sa arate oamenilor prostia copiilor din ziua de azi! Vreau sa spun ca am ras cand am citit povestea ta 5 minute in continu laughing) Bravo! SI te mai asteptam cu alte povesti interesantebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba, tu nu eşti sănătos! laughing Mi-a plăcut postarea asta laughing
Ai uitat să-mi povesteşti cum ai lăsat-o pe şefa clasei gravidă, doar arătându-i nemuritoarea pasăre Penis, sau cum ai ajuns la orgasm făcându-ţi clismă cu ulei încins laughing
P.P. Rămâi în zonă, partidul îţi va fi recunoscătorwinking

Întrebări similare