| mgtow a întrebat:

Buna dimineata, exista vreo cale de a face penisul sa nu se mai puna in erectie? (sa nu mai fie dur) Prefer sa fiu impotent... vb serios.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciocanozaurus e solutia. Daca e de un kilogram, mai bine. Instructiuni de folosire? Mno, in caz ca esti atehnic: se ia una bucata ciocanozaurus, se pune una bucata penis erect pe nicovalozaurus, se aplica trei mangaieri de ciocanozaurus (musai cu toata forta de care dispui) s-apoi, daca ti s-o mai scula tie ceva...

13 răspunsuri:
| Dan_6508 a răspuns:

Taie-l.

| Dominicc a răspuns:

Sincer... tu te auzi ce spui? e ca si cum te.ai face femeie.

NOname
| NOname a răspuns:

Fa un dus rece. Dar rece sa fie!
Succes!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Scuza-ma, dar problema ta e deja una psihologica.Mergi la un psiholog/psihiatru!

| elasexygagica a răspuns:

Ai grija ce iti doresti voiniculesad ca pe urma o sa ti se intampla si pe urma vei regreta amarnicsad, un baiat dragut ca tine iceman nu merita sa fie singur kiss

| Flav a răspuns:

Dar ce ma, esti magar?

| Libelle a răspuns:

Si sa zicem ca ai intalni o fata si ati fi impreuna
si ar trebui sa treci la nivelul ala...
si ce-ai sa faci atunci?
las` ca e mai bine asa.

Răspuns utilizator avertizat
| Cyclone_2042 a răspuns:

"Prefer sa fiu impotent"
Cum sa iti doresti asa ceva...

| Lluvia_8369 a răspuns:

Heii.

Sunt de acord cu dyya şi cu elasexygagica happy

Dar mai ales cu elasexygagica in ceea ce priveste ca nu meriti sa fii singur... cam ceea ce ti-am spus si eu ieri. laughing

P. S. : Cordoba e aproape de Sevilla? happy [ daca cumva stii.hee hee] Nu de alta dar ai spus ca ma poti ajuta.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma dementule, asa curiculum vitae iti faci? las-o acolo ca daca nu ai atractie la femei (ma refer la infatisare) e buna pentru stinga sau pentru dreapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer si eu imi doresc acelasi lucru. straight face. O spun cu toata sinceritatea. NU dau detalii. :-J.
P. s. Am prietena de 1 an de zile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar dusul creaza impotentza?