| Ionel25631203 a întrebat:

Buna dimineata fratilor, este ok daca un baiat este "burlac"de la varsta de 18 ani? Este ok sa te culci cu o fata apoi sa o lasi balta? Eu asa nu m-am putut indragosti de nimeni, este normal? As ruga sa raspunda mai mult baietii cum m-as putea indragosti de cineva. Multumesc mult zi buna fratilor

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

E f bine ca nu te-ai indragostit, ca asta aduce multa suferinta cu probabilitate mare.
E f normal sa nu te indragostesti si mai ales e bine, si am zis de ce. Indagosteala mi se pare ceva dezechilibrat, n-ai vazut cum sunt aia? Stau unu in altul in prostie, se suna de 1000 ori pe zi, deci nu e ceva okey.

Mai bine sa nu-ti doresti sa te indragostesti, ca oricum asta nu decizi tu, vine sau nu vine automat.

E de ajuns sa placi una asa fara indragosteala.
Si daca o lasi balta, nu conteaza, ca atunci cand te-ai culcat cu ea, si ea s-a simtit bine si aia e, nu a pierdut nimic.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 18 ani toti baietii sunt burlaci, ca nu-i nici unul nebun sa se insoare atat de mic.

| Mayhem666 a răspuns:

Burlac inseamna ca nu esti casatorit. Cred ca esti putin confuz cu ceea ce ai vrut sa spui. Am o impresie ca tu te refereai la virginitate. Nu vad de ce cineva ar vrea sa se casatoreasca de la 18 ani.

| Goete a răspuns:

Sunt persoane incapabile de o stabilitate emotionala

| CosminCD a răspuns:

Nu exista o reteta pentru a te indragosti. Cand te indragostesti simti, nu sunt niste pasi pe care trebuie sa-i urmezi.

| elemonis a răspuns:

Buna.
Parerea mea este urmatoarea:
1) Sa nu te simti presionat de alte persoane pentru ca ele au o iubita si tu nu ai, indiferent de varsta. Cand o sa fie momentul o sa fie momentul. Toate la timpul lor!
2) In cazul in care nu ai avut vreodata relatii intime cu o fata: virginitatea ar trebui sa se piarda cand persoana respectiva este pregatita atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere psihologic. De asemenea, ea ar trebui sa se piarda cu persoana pe care o iubim si ne iubeste, nu sa se piarda din curiozitate sau pentru ca persoana se simte presionata de societate.
Inainte de inceperea vietii sexuale ar trebui toate persoanele sa aiba macar un minim de cunostinte in ceea ce priveste relatiile intime, consecintele si riscurile ei.
3) Nu mi se pare deloc de bun simt, moral ca dupa ce ai intretinut relatii intime cu o fata sa o lasi (ma refer la partea unde ai intrebat tu daca este,, ok" sa ai relatii intime cu o fata si dupa sa o lasi balta). In sensul ca tu ai folosit-o. Nu mai zic daca fata aceea te iubeste cu adevarat ca o sa sufere si mai mult ca ai lasat-o.
Nu uita ca tot ce oferim si spunem la un moment dat mai devreme sau mai tarziu se intorc. Niciodata sa nu spui niciodata! Oricand se poate intampla sa ti se intample si tie acelasi lucru si sa suferi din aceeasi cauza. De exemplu: sa te foloseasca o fata, tu sa te indragostesti de ea si ea sa te lase dupa ce nu mai prezinti un interes pentru ea. Tu cum te-ai simti?!
Am vazut si auzit situatii si situatii unde chiar daca karma,, nu a venit" imediat si au durat ani buni pana,, a venit", s-a intamplat si au vazut pe propria piele ce au simtit acele persoane cand le-au facut acelasi lucru.