Sincer nu prea ea poate sa imi caute pe cineva de care sa ii placa exteriorul cum ar fi. iar de interior am eu parte poate o fi ceva psihopat mai stii? in cazul asta trebuie "tunat" si pus cu botu pe labutze heii glumesc s`o luam incet. ea nu imi cunoaste gusturile decat la aspectul fizic eu trebuie sa aleg pe cineva in functie de comportament de gandire si de cum ma simt cu el cand e langa mine astea sunt printre putinele sentimente pe care pot sa le simt doar eu si nu altcineva. Oricum interesanta intrebarea ta
pupiii :*
Oh, dear God! nuuuuuDesi despre comportamentul unui baiat de obicei avem aceleasi pareri dar nu m as risca sincer:d
Asa ocupat esti incat iti pui"secretara" sa ti caute prietena? eu una nu ma risc sa mi caute mama prieten ca cine stie ce mi aduce n casa
Nu clar nu ma descurc si singura doar trebuie mie sa imi placa de el nu maicamii s`apoi mai stii ce panarame imi aduce (nu ca nu ar avea gusturi bune da) mai bine lasa
Sincer nu pentru ca nu stie ce gusturi am [ si fizic si interior ]. Cum a spus si ZaMbArIcI poate imi aduce unu fain da cocalar [ in cazul meu e tusika mea pentru ca[,] cu ea locuiesc ]
bye
Buna! depinde de ce fel de om e maicata, daca stie sa aleaga e bine, eu nu as refuzao as incerca incercarea moarte n-are
lucyaneya întreabă: