| Sayyyuri a întrebat:

Buna dimineata! Imi doresc sa fac dragoste cu iubitul meu(eu 18 ani, el 20)... Am mai avut discutii pe tema asta, am avut cateva ocazii de a face dragoste, dar nu incercam sa ne avantam mai mult decat e cazul. Recent, l-am intrebat daca,, in seara aia, vroia mai mult", iar el a spus ca da, ca vroia sa facem dragoste, dar a spus ca nu ar fi mers mai departe pentru ca se gandea la ce i-am zis eu mai demult. Ce i-am zis eu mai demult? Vorbind, i-am spus ca eu cred ca e pacat sa faci ceva inainte de nunta, ca cel mai frumos e sa faci dragoste prima data in noaptea nuntii. El a mai adaugat recent faptul ca e prea devreme, iar aici are dreptate, caci nu avem decat 2 luni de cand suntem impreuna.
Ceea ce e mai,,grav" e ca de un timp incoace tot visez ca fac dragoste cu el sau ca suntem impreuna.
Poate ar trebui sa fiu putin mai distanta si sa nu mai ajungem la a ramane amandoi dezbracati pana la lenjerie. Poate ca la numai doua luni, am ajuns cam departe si nu vreau sa ma considere o,, femeie usoara", mai ales ca este primul baiat cu care ma inteleg foarte, foarte bine, in care am incredere si de care ma pot apropia, atat din punct de vedere fizic, cat si sufleteste.
Prin urmare, ce e de facut? Ar trebui sa pastrez putin distanta, in felul asta poate nu mai resimt nevoia de a face dragoste? Orice sfat e binevenit!

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu cred ca el vrea sa scape de tine si de ce zic asta. tu iai spus ca ti-ar placea sa faci sex in noaptea nuntii, pana atunci nu. ei bine baietiilor nu le place asta. faptul ca o zis ca e prea devreme pentru sex, a zis pentru ca e constient ca tu, fiind virgina dupa ce faceti prima pardtida de sex, te vei atasa foarte mult de el si o s-a cam vrei sa ramana cu tine pe vecie, pe cand el nu cred ca are chef de angajemente serioase. de aceea multi baieti evita sa faca sex cu virgine. Daca vrei sa faci sex cu el, sa iei in calcul si varianta ca intr-o zi nu veti mai fi impreuna, imagineazati asta, te va scuti de suferinta daca accepti realitatea.

| sysy_1065 a răspuns:

SI daca aveti 2 luni impreuna ce? laughing discutati si intelegeti-va, nu-ti trebui un timp anume daca vei face o greseala mai devreme sau mai tarziu tot vei face. si de ce peste ceva timp sa va despartiti si sa plangi incontinuu regretand ca poate daca faceati dragoste inca mai erati impreuna pentru ca intodeauna fapta asta apropie mai mult 2 persoane.acum depinde de tine logic tu doar asculti pareri ..eu una am trecut prin prea multe de ce mi-a fost frica d-aia nu am scapat! ce-ti spune inima nu mai sta la discutii, pentru ca atunci cand creierasu si inima se lupta de obicei invinge creierasu din pacate si de aceea noi fetele plangem mai tarziu! orice-ar fi nu avea regrete! nu te stie nici vantu nici pamantu! si pana la urma urmei daca gresesti viata merge inainte, cine te place te place asa cum esti si (cu tot trecutul tau pe care nu trebui sa ti-l stie nimeni ) in spate!winking fi fata desteapta te pup :*:*

| wolder a răspuns:

Varsta voastra e perfecta pentru a face asta. Sunteti suficient de maturi fizic si psihic.
Aveti doar 2 luni impreuna si trebuie sa mai astepti, sa va mai cunoasteti, sa vezi daca are intentia sa ramana cu tine sau daca vrea sa va casatoriti.
Daca te gandesti sa faceti asta inainte de casatorie si apoi sa aveti si nunta. de unde stii TU dupa DOAR 2 luni de relatia ca dupa ce o veti face el se va si casatorii cu tine? Eu zic sa mai astepti.

Ai dreptate. totul e prea repede dar nu te poate considera o femeie usoara insa va crede ca te-a cucerit repede.

Am facut dragoste cu iubitul meu dupa doar 3 luni de relatie, ne cunosteam ca prieteni de 2 ani, il iubeam in secret de un an... si nu regret ca am facut asta prea devreme. Atunci nu intentionam sa ma casatoresc, dar vroiam o relatie cat de cat lunga. Acum nu mai conteaza daca am facut asta dupa 3 luni, putea sa fie si dupa 10 luni sau chiar in prima seara. dupa aproape un an jumate de relatie e mai putin important ca am facut asta dupa doar 3 luni. Nu stiu daca ai inteles ideea, eu am zis un sfat, m-am dat exemplu pe mine. acum tu iti iei decizia. Succes!

| clauphotograph a răspuns:

Parerea mea e cam devreme 2 saptamani sa nu se duca farmecul dupa aia si sa regreti ma rog voi stiti

| Azµre a răspuns:

Nu, nu are legătură disctanța cu faptul că nu ești pregătită să faci sex!
De aceea discută cu el și spune-i când se mai întâmplă așa.
Aveți 2 luni! Sinceritatea nu știu cât de mare este, respectul la fel cât și înțelegerea.
Dacă chiar te place, atunci te va înțelege și respecta în privința asta. Dacă nu va face ca trenul și atunci știi că nu e de nasul tău.

| SyndicateX a răspuns:

Lasa-te condusa de cea ce simti cand esti cu el.

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Stii ce, sexul are un rol foarte important intr-o relatie chiar daca, aveti 2 saptamani, 2 luni, 2 ani impreuna,
La varsa voatra ma mir cum de nu a-ti facut-o,pana acum,
de foarte multe ori, facand sex cu prietena, prietenul. tau ajungi sa-i mai cunosti o latura care nu prea i-o poti descoperi decat daca experimentezi,
adica treaba cu asteptatul pana la nunta mie se pare ceva invechit, pe vremea cand se mergea pe chestia asta, omenii erau diferiti, de cei de acum.
asa ca tu fa ceeia ce crezi u ce e mai bine pentru tine ..succes

| looovee a răspuns:

Dupa ce povestesti eu un baiat destul de cumsecade. Insa sincer e prea devreme 2 luni sa ai relatii, mai asteapta putin. Tu nu reusesti sal cunosti deplin in 2 luni. Insa daca tu esti convinsa si pregatita fa-o.

| Allissandra a răspuns:

E foarte frumos din partea lui ca iti respecta decizia. Este foarte normal sa te simti atrasa de el. Nu mi se pare o idee buna sa te indepartezi de el. Cred ca ar trebui sa discutati mai mult pe tema asta, sa ii spui tot ce simti referitor la acest subiect.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Allissandra):

Ce imi place cand fetele cand in capcana psihologiei inverse a baietiilor, naivelor voi chiar credeti gogosile astea "te voi astepta pana vei fi pregatit" nu-i de mirare ca bociti toate cand sunteti parasite.

| Grg_Maryus_1996 a răspuns:

Draga domnishoara daca u iti doresti in sinea ta sa faceti dragoste subconstientul tau a transformat acea dorinta in vise...ar trebui sa.i spui ceea ce simti si ceea ce vrei iar el te va intelege, toata chestia este ca u trebuie sa fii foarte deschisa atunci cand vb cu el pe tema aceasta si da.i de inteles ca vrei sa faceti dragoste atunci nu te va considera o "femeie usoara:... FUNDA?

| krom2010 a răspuns:

Faci ce iti spune sufletul... Nu pentru ca vrea el sau sa ii demonstrezi lui ceva anume trebuie sa simti ca vrei sa o faci si atunci stii ca esti pregatita.