| Denisa_Alexandra_2001 a întrebat:

Buna dimineața. Intâmpin o problema, nu de mult mi-am început viata sexuală si cand am inceput-o am simtit o durere severa, puternică și după un timp tot durerea respectivă se simțea dar putin mai incet, Vlad ( mama-mea zice ca n-am fost destul de excitată la început de începerea vietii sexuale si ca mai tot timpul o sa (,) se simtă durere) ceea ce e haotic si ma întrebam de ce, adică efectiv simt ca nu-mi place, ca nu-i de mine. Un raspuns concret? De ce se simte asta? Ce ar trebui să fac? Multumesc anticipat, vreau un raspuns de la o persoană care are o vaga de idee despre subiectul asta, multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca in intrebarea ta te referi la perioada imediat urmatoare sexul de dezvirginarea, trebuie sa stii ca durerea amintita se produce aproape in cazul tuturor fetelor care nu au practicat masturbarea intravaginala, adica "degetica". Din acest motiv si dezvirginarea a fost foarte de dureroasa si intotdeauna se instaleaza o stare de disconfort generalizat in partea inferioara a burticii. Durerea insuportabila la prima incercare de penetrare se datoreaza faptului ca muschii vaginul sunt supusi unei intinderi bruste, violente si exagerate peste limita lor de alungire, intinderea muschilor fiind cu atat mai mare si dureroasa cu cat penisul este mai gros. Vaginul este constituit dintr-o insiruire de muschi circulari ca niste inele, care au o anumita lungime bine definita care nu poate fi modificata rapid, indiferent de cat timp ar dura preludiul (pregatirea vaginului pentru sex), de modul in care este executat, sau cat lubrifiant s-a folosit cu scopul de a relaxa atat vaginul cat si femeia. Lungimea fibrelor musculare din constitutia vaginului va ramane nemodificata, adica nu se lungesc, si din acest motiv canalul vaginal ramane la fel de stramt si la fel de greu de patruns si in cazul viitoarelor contacte sexuale. In momentul in care penisul intra fortat in acel canal stramt al vaginului, muschii sunt intinsi peste limita instantaneu si in mod brutal, fapt ce va provoaca intotdeauna durere in loc de placere si satisfactie. In cazul in care aceste intinderi si reveniri repetate a muschilor provocate de penetrarea ritmica se produce mai mult timp, va provoca mereu/intotdeauna febra musculara, exact la fel ca si cea care apare in cazul in care antrenamentul este intens si de durata dar fara o incalzire prealabila. Intinderea fibrelor musculare la o anumita lungime bine definita va avea drept urmare o largire a canalului vaginal la o anumita dimensiune, care ulterior se va mentine definitiv nemodificata, dar acest lucru se produce dupa o anumita durata in timp. Din acest motiv dupa sexul de dezvirginare se constata ca si urmatoarele acte sexuale,(cateva, imposibil de precizat ca si numar), la inceput vor fi uneori foarte dureroase, insa cu timpul treptat durerea va dispare si in locul ei se va instala placerea. Mai ales la inceput, dupa dezvirginare singura solutie cu adevarat eficienta o poate reprezenta cunilitia sau o masturbare realizata printr-o "degetica" mai lunga dar efectuata cu tandrete inainte de inceperea penetrarii propriu zise. De obicei pentru a nu agrava si amplifica durerea aparuta dupa sexul de dezvirginare, este necesara o perioada de circa 6-7 zile de pauza/repaus in care sa se efectueze doar jocuri sexuale, cum ar fi petting-ul, insa fara penetrare. De obicei urmatoarele acte sexuale imposibil de precizat numarul lor (5-7 chiar si 10) vor fi dureroase in mod diferit, insa disconfortul produs de sex se va diminua treptat pe parcursul primelor saptamani de activitate sexuala. Perioada dar si gradul de disconfort resimtit dupa dezvirginare depinde atat de preludiul intretinut, de conformatia si dimensiunea vaginului tau dar mai ales de dotarea partenerului de sex, adica grosima penisului, cat si a tandretii, a priceperii si a modului in care barbatul actioneaza de fiecare data. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu te-a „umezit" indeajuns ca sexul sa-ti creeze placere si nu durere.
Vlad e prietenul tau sau mama ta, ca nu prea inteleg?
Formularea intrebarii cam lasa de dorit.

| Freya1 a răspuns:

Cand iti incepi viata sexuala oricum te doare, si te va durea inca de cateva ori si dupa primul act.
Nu este ceva neobisnuit doar ca acum sa fie un pic mai suportabil lubrifiati inainte.O sa treaca in timp.

| cristimihailov a răspuns:

Esti in masura sa incerci si cu altcineva mai experimentat?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Ai putea sa folosesti lubrifiant cat mai mult si se va reduce drastic durerea, si iubita mea e in situatia asta dar a scapat cu lubrifiantul.

| Dalmore a răspuns:

Simplu: nu esti suficient de atrasa de el.

| Necunoscut112 a răspuns:

"Vlagă de idee" laughing))