| Crys_4835 a întrebat:

Buna dimineata la toti!sad...ieri a venit o prietena la mine si eu am intrat pe messul meu si am zis ca nu va umbla pe el pana eu ma duc la baie si pana eu am fost la baie a vorbit cu un prieten si la enerveat si acel baiat ma iubea si eu pe el!:X dar ea la enervat si credea ca sunt eu si mia irosit fata aceea sansa de a fi cu el si de a ma mai iubi!crying si vreau sa o recapat inapoi dar nu ma asculta acel baiat si as vrea sa ma impac cu el fff mult!:X ca il iubesc.happyhappykisskiss:X sper ca vezi asta Alex(spinky)!kiss

Răspuns Câştigător
| PiXel a răspuns:

Daca chiar te iubea te va crede si va trece pestewinking Cat despre prietena ta...nu merita sa mai vorbesti cu ea.

Funda? big grin

8 răspunsuri:
| Irinna a răspuns:

Fao pe faptasa sa ecunoasca ce a facut.

| cOnTexT a răspuns:

Tu te folosesti de noi ca sa vada el asta?laughing,, e bine atunci!
Pai daca ii explici frumos ca nu ai fost tu si tot o tine pe a lui inseamna ca nu merita oh go on, e clar ca nu avea motiv sa se certe cu tine, ii place sa se roage lumea de elwinking...

| love_1456 a răspuns:

"a venit o prietena la mine"... nu stiu cat de prietena iti e daca ti'a facut acest lucru, iar acel baiat daca are incredere in tine va stii sigur ca nu tu ai fost, ce motive ai avea sa il enervezi daca il iubesti? sa se gandeasca putin si el.

| roxydulkica a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el fata in fata si sa ii explici. S-au printr-un mesaj pe telefon. Si pune-o pe aceea prietena sa ii explice si ea. Si pentru ce a facut sa stii ca eu nu as mai considerao prietena. big grin

| doinitza12 a răspuns:

Spun prietenii tale sa spune adevarul...lasa sa-l spue in fata

| Darius_3730 a răspuns:

Deci in primul rand laughing, nu stiu ce fel de "prieten" ar face asa ceva dar eu nu l-as putea numi prieten...
In alt prim rand laughing, Acest baiat Alex... nu stiu cat de mult tine la tine daca el crede orice spune altcineva si pe tine nu te crede niciodata...
In cel de-al 3 lea prim rand laughing spune-i clar ca daca nu te-as iubi dc crezi ca as mai incerca sa impaci cu mine ( desi tu te-ai certat din nimic cu mine)...
In al 4-lea prim rand laughing, nu stiu cat merita un astfel de baiat care nu-si crede niciodata prietena... Sper ca ai inteles mesajul!

Răspuns utilizator avertizat
| Spynky a răspuns:

Eu ti-am dat o sansa dar daca ai pierduto nu am ce sa iti mai fac si cand te-am intrebat ai zis ca nu era nimeni la tine asa ca pa si nu ma mai deranja...wave