Buna. Fara suparare, cea mai frumoasa declaratie este cea venita din inima, atunci pe moment... atunci cand sentimentele izbucnesc din inima cu mare drag.
Totul vine de la sine, lasa-te purtata de val si incepe sa scrii. Bineinteles, nu uita de cele mai importante "sentimente" : te iubesc si am nevoie de tine!
Take care! Iubiti-va!
Buna. Declaratia trebuie sa vina din inima ta. E chiar asa de greu sa ii spui ca il iubesti?
Mai,daca noi iti dam declaratia unde este iubirea ta fata de el? sunt sigur ca sa-r bucura sa-i spui un singur te iubesc din inima,
Salut! Cea mai frumoasa declaratie de dragoste care nu da gres niciodata este "TE IUBESC!". Cele 2 cuvinte armonioase care nu mint niciodata ( sau ma sti.).
Adauga ceva frumos langa "te iubesc" si va iesi ceva minunat.
Daca tot vrei mesaje de dragoste dragute pe care sa i le dai prin sms etc, iata aici:
Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.
As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange...
Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.
Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.
Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata sa zboare. Sper ca tu iti sa gasesti ingerul cu care sa poti zbura pentru totdeauna.
Nu-mi spune ca ma iubesti decat daca cu adevarat ma iubesti, pentru ca s-ar putea sa fac o nebunie si chiar sa cred asta.
Sa tii la cineva este usor, dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu. Ma tot intreb cum ai reusit asa de repede sa ma faci sa tin la tine...
Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.
Orice ai face, sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oricunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc.
Multa bafta! Daca vrei sa ii zici in fata, spune-i cat il iubesti si ce inseamna pentru tine, va fi de ajuns. Te pup, funda?
anonim_4396 întreabă:
Luyza72 întreabă:
vampiressa întreabă: