Stai putin si reflecta.
Daca nu ai o relatie cu ea, nu ai pierdut nimic in cazul in care nu vrea.
Dar daca zici ca ar simti ceva pentru tine, du te cu o floare si spune-i de relatie.
Acolo ai momentul magic sa vezi de fapt ce are ea in cap.
Stiu ca pote suna rau dar iti zic ca este posibil sa ai mici filme in cap iar ea sa nu aiba sentimente sincere. Dar tu incearca si invata din experientele astea.
In ultima vreme,a batut un apropo ceva dar nu ma prindeam la ce face referire.
Tot spunea ca:-Tu,chiar nu ai priceput nimic, asa-i? si eu spuneam, ca Nu stiu exact la ce face referire(chiar nu ma prindeam deloc) si atunci spuneaine ca nu stii! Lasa asa!
Pai, eu vreau sa-i ofer flori, dar acum e asa un val urat deasupra.
Dupa tine ce crezi:
Sa mai las putin sa se linisteasca tot sau sa incerc deja?
Tot timpul am invatat din experientele de genul.Dar sunt bulversat si asta nu se intampla des.
Plus,cand am venit joi acasa de la ea.I-am scris un mesaj si mi-a spus ca a inteles! Asta e parerea mea despre ea! (Ca e mincinoasa si ca ma ignora).Dar parerea mea nu era asta.Parerea mea e una buna despre ea!
Du-te cu floarea spuinei ce ai zis si acici despre parerea ta, daca ezita este clar ca nu a fost nimic din partea ei
Pai aia ma gandesc.Ca doar din vorbele ce le-am spus nu ma crede.Chiar daca s-a vazut pe mine ca regret.
Ma folosesc si de floare.
In principal vreau sa ma ierte dar si sa-i comunic cu adevarat ce simt si cat o pretuiesc si sa o intreb daca vrea sa fim impreuna.
Ca ma auto-distrug aici si nici mie nu-mi face bine.
Vorbeste cu ea. Scapi si de auto distrugere, cu curaj
Da,mersi.M-am hotarat sa merg luni la ea, sa mai incerc si sa vorbesc cu ea.
Da sa nu uiti de funda celui care ti a oferit raspunsul cel mai bun?
Da! Am sa-ti ofer tie funda! Ai oferit cele mai bune raspunsuri.Chiar daca nu am rezolvat nimic azi, mai mult m-am enervat.
Nu imi pare genul de situatie in care sa nu te ierte. Nu e o problema atat de serioasa, dar fii atent. Daca mereu cand vei fi suparat vei incepe sa versi energia negativa pe ea, atunci o vei face nefericita. Si oamenii nefericiti pleaca. Nu o stresa, nu o face sa se simta obligata sa te ierte. Ofera-i timp si vorbeste cu ea mai tarziu.
Pai nu vreau sa vars energie negativa pe ea.Chiar nu vreau.S-a intamplat, din motivul acela.Dar nu stiu exact cu reactioneaza ea.
Sunt constient ca oamenii nefericiti pleaca.Am facut si eu la fel in unele cazuri.
Nu o oblig, ea hotaraste dar, dupa tine cam cat timp sa-i ofer?
E crede ca ce am spus acolo e parerea mea reala despre ea! Adevarul ii cu totul altul.Am o parere asa buna desprea ea, dar nu vrea sa ma creada.Chiar daca am rugat-o sa se uite la mine in ochi cand I-am spus asta.
Nu exista un timp standard, mai ales ca eu nu o cunosc. Cel putin o saptamana, as spune.
Oare,pot sa ma folosesc si de niste flori? Ca dupa cum am vazut nu prea mai crede in vorbele mele.
Ducandu-i niste flori poate pot sa compensez cumva si vorbele pe care le spun.Sa le combin.
Am sa vad ce fac. Oricum de renuntat nu renunt, Mi-e imposibil.
Ai dat un raspuns care-l pot interpreta in multe feluri, dar banuiesc ca te referi la cele doua intrebari, cu iertarea si cu salvatul a ceva.
linarkfts întreabă: