Bună.
În primul rând: 12-13 ani? Lasă fetițele să copilărească, alege pe cineva mai apropiat de vârsta ta.
În al 2-lea rând: dacă îți e dor de fosta ta iubită, nu îți face o iubită nouă doar pentru a o uita pe cealaltă. Dacă actuala ar afla, ar durea-o să știe că o "folosești" doar pe post de pansament sau consolare.
În al 3-lea rând: fă-ți mai mulți prieteni, ieși mai mult, socializează, distrează-te cât mai poți
Baftă!
Pedofilule. Cum să vrei o relație cu un copil? Dacă vrei o relație, să fie una cu o fată de vârsta ta sau mai mică cu 1 an.
E normal sa vrei o iubita e varsta si esti si tu om. Unde gresesti tu e ca vrei o iubita de 12-13 ani -sunt prea mici pentru tine amice.Stiu ca sunt mai greu de prostit dar tie iti trebuie una de 15 ani minim.Fi mai matur si nu te arunca peste niste copile care nu gandesc -Tie iti trebuie o fata mai matura.
Nu am vrut sa umblu cu o astfel de fata ca sa o prostesc sau sa o bag in pat nu am deloc astfel de intentii.
Pai trebuie sa te gandesti ca ea va pune sentimente -si ce te faci daca tocmai buburuza o sa sara pe tine?:-p
Nu incerca o relatie cu o fetita de 12-13 ani, care ar trebui sa se joace cu papusile.iar daca iti e dor de fosta prietena incearca sa iei legatura cu ea si poate exista sansa sa va impacati.iar daca nu vrea, cautati una de varsta ta nu copile de 12-13 ani! succes!
AndrewTate7789 întreabă: