Nu ca daca merg cu cea mai buna prietena e lesbiana si nu nu cred ca ma vede ca o fata, multe fantezii ai man cu fete
Obsedat sexual mane, boala grea
Eu mai mult as avea nevoie de afectiune decat de sincer sincer, suna feminim nu?
Suna a muiere
Haaaaaaaaaaaaaa ai simtul umorului clar, si tu simti sa vb cu cineva recunoaste asta man nu esti de fier nu te minti singur
Aș dezbrăca-o, aș pune-o să stea pe burtă și mi-aș pune laptopul pe ea, am nevoie de ceva măsuță.
Tu iei laptopul cu tine cand mergi la cabana?
De ce nu? Si eu fac asta.
La cabana mergi sa te imbeti, sa faci sex, sa rupi relatii, sa faci scandal, sa faci galagie noaptea pana urla cainii in apropiere nu sa stai pe laptop
Îmi iau laptopul cu mine și când mă duc să mă spânzur.
Eu nu prea dorm. Dupa ce fac tot ce ai enumerat tu, tot mai am timp la dispozitie si mai deschid laptopul pentru o melodie, clip, ceva.
Bei putin mai mult, ea la fel, o sa fiti atrasi unul de altul, faceti sex iar a doua zi nu stiti cum sa va feriti unul de celalalt. Been there!
Si acuma cum sunteti?
Aaa,pai ea are prieten, suntem exact ca la inceput, ne ascultam toate prostiile si probabil daca mai bem iar o sa ne-o tragem . Totusi suntem oameni maturi, a fost alegerea noastra!
Ce om deschis la minte, felicitari
Multumesc,asemenea!
Salut!, daca e prietena cea mai buna in cazut tau asi zice sa stai in banca ta, daca vrei sa ai o aventura si. atunci e okey, dar dupa n-o sa mai poti da ochii cu ea, vi se distruge prietenia in caz ca ea te priveste ca pe un prieten, la ce cabana ca ma bag si eu )
Anonima17191 întreabă: