Se poate aprecia ca un astfel de comportament frizeaza ori culmea neincrederii sau reprezinta chiar o stare paranoida.
Chiar nu am chef de glume.
Nici una dintre raspunsurile mele formulate si prezentate pe acest site, NU pot fi considerate, apreciate sau catalogate ca potentiale glume.
In cele 3 raspunsuri anterioare am estimat si apreciat ca fiind in proportie de peste 98-99%, adica practic IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina in conditiile prezentate si precizate.
Se poate considera fara teama de a gresi ca d.p.d.v. al interpretarii teoretice in cazul tau NICI NU era necesar sa fie efectuat testul de sarcina fiindca era mai mult decat evident (in proportie < de 99%) ca NU poate exista in urina testata hormonul de sarcina hCG.
Ma intreb si eu, ce te-a determinat sa ai impresia ca as putea glumi?
Doar sunt prea stresata ca nu mi vine si citesc pe net ca nu sunt asa concludente aceste teste de sarcina..Si tot ma intreb daca surecheck ul si a făcut treaba
In mod absolut sigur rezultatul obtinut este valabil, valid si corect in mod GARANTAT in proportie de peste 98-99% daca testul este facut in momentul OPTIM, adica dupa trecerea a minim 21-22 de zile fata de data la care ar fi putut exista posibilitatea sa ia nastere o sarcina.
Ah aici erai. Daca e test negativ, e posibil sa fie negativ, sa nu fi insarcinata si sa ai o dereglare.Nu stiu daca ai CM regulat sau nu, dar totusi cum ti-am scris si in cealalta postare beta HCG nu da niciodata gres.Eu de exemplu nu am CM regulat si am ovulat la vre`o 23-25 de zile de la ultima menstruatie, deci testul a dat tarziu pozitiv .
Eu il aveam regulat imi venise pe 13 august și tine 4 zile de regulă si pastila am luat o pe 18, după o zi după terminarea CM
Chiar nu mai are rost, îți dai banii degeaba pe teste când tu de banii aia puteai sa cumperi un biberon la bebeluși. Serios acum, ai avut noroc și nu s-a întâmplat, totuși data viitoare sa ai mai multa grija. Bafta!