| Jdjdjd a întrebat:

Buna dimineata! Revin cu o problema ce ma frământa. Vreau sa spun ca, conform calendarului menstrual ar fi trebuit sa-mi vina menstruația, in urma cu 4 zile.Eu nu am mai avut contact sexual de 2 săptămâni și ceva din cauza faptului ca este plecat la munca. Vreau sa menționez faptul ca tot timpul am folosit protecție și am și verificat prezervativul după dacă"ar fi spart", și nu.
Ar fi motiv de îngrijorare ca as putea fi ramas gravida? Oare e pentru ca aveam o viața sexuală destul de activa și dintr-o data gata?

2 răspunsuri:
| Eleenix a răspuns:

Poate ai întârziere. Dacă totul a fost protejat nu ai motive de îngrijorarehappy

greece12
| greece12 a răspuns:

Cat timp a existat protectie,verificata dupa cum spui,ingrijorarea ta nu-si are rostul.
Poate sa fie o mica dereglare hormonala,care poate sa apara din cauza stresului,oboselii,stilului de viata schimbat,daca ai luat antibiotice,daca ai racit,daca ai inceput o dieta, motivele sunt foarte multe si, din descrerile tale, e foarte posibila varianta asta.
Asteapta cu rabdare, sarcina nu are de unde sa fie.
Oricum in cateva zile se fac 21 de zile de la ultimul contact sexual, ca sa te linistesti complet poti face si un test de sarcina, dar va fi negativ.
Sa ai grija totusi, daca intarzierea e prea lunga, ar fi bine sa mergi la un consult.