Hey! Eu in urma cu aproape 2 luni m-am dezvirginat si n-am nici pe naiba, sanii nu-mi sunt lasati..tot atatea kg am, fundul la fel.e o prostie! Uita-te la femeile maritate ca sunt unele chiar in varsta si cu corp mai frumos ca a unei domnisoare.ea n-a facut sex? Sa fim seriosi! Acum fetele se ingrasa din cauza fast-foodului si produselor nesanatoase! Sincer e o prostie mare! Cand vei incerca..vei vedea pe pielea ta! Dar e o minciuna!
Bună.
Tu faci pronosticuri.
Câți ani ai?
Nu se întâmplă nimic cu organismul, numai că este femeie pentru tot restul vieții, sânii se lasă de la alăptare!
Pa, pa.
Sau se mai lasa datorita gravitatiei )))) o patesc eu cand stau mult fara sutien ))
Exista posibilitatea sa se intample acest lucru, daca fata este la o varsta frageda. De ce? Pentru ca organismul ei este in dezvoltare, iar odata ce isi incepe viata sexuala apar anumite schimbari hormonale.
Odata ce fata a ajuns la maturitate, singurul motiv pentru care corpul fetei s-ar modifica ar fi sub efectul anticonceptionalelor.
In mod normal, in timpul maturizarii femeii se maresc soldurile, de aici si problemele multor fete carora li se pare ca s-au ingrasat desi sunt bine mersi. O data marite soldurile desigur si fundul va parea mai mare. Abdomenul va capata si el o anumita forma, sunt multe femei carora le iese putin in fata, la altele ramane relativ la fel. N-am auzit sa li se lateasca fruntea fetelor...
Lol nu, faptul ca isi schimba fizionomia si in acelasi timp si-au pierdut virginitatea e doar o coincidenta
Nu, nu se intampla nimic dupa ce o fata se dezvirgineaza. Poate doar isi plange de mila pentru durerea prin care a trecut, dar depinde si de cel cu care a facut-o. Schimbarile se fac doar daca nu ai grija de corpul tau, altfel nu.
E vorba mai mult de detaliile psihice, si de niste simple declansari mai mari de hormoni, pe care nu toti le intelegem la fel, si nu toate felete reactioneaza la fel cand sunt sau nu influentate de ei.
Mult noroc!
Aberatii...se dau si ei mari cunoscatori in ale sexului da adevarul e ca nu stiu cu ce se mananca daca pot sa zica asemenea idiotenii.
Schimbarile de care pomenensc ei ar putea fi din cauza ca persoana in cauza creste si nu din cauza ca si-a inceput viata sexuala.
Nu se schimba absolut nimic fizic, ci doar atitudinea! Daca iti incepi viata sexuala la 14-15 ani e norlmal sa te maturizezi in timpptr ca cresti. sunt doar hormonii care iti joaca feste si mai apare cate un cos, te mai ingrasi slabesti, e normal la aproape orice varsta, fruntea se lateste cand imbatranesti
Pierderea inocentei se citeste dstul de usor pe chipul unei persoane, daca de asta a ivrut sa te convingi...
anonim_4396 întreabă: