Buna, in primul rand trebuie sa cunosti adevaratele motive pentru care ati stat despartiti. Vad ca deja ai o ocazie cat de cat prielnica sa iei legatura si sa incerci sa stai de vorba cu el. Poti incepe "o mica convorbire" pe drum intreaba-l ce mai face, cum o mai duce, iar este obligat sa-ti raspunde in acelasi fel, nu? Ar fi ideal sa-l prinzi in toane bune sau sa nu fie suparat pe tine ca sa-i spui ca ti-ai dori sa iesiti undeva sa fiti numai voi ca sa puteti discuta linistiti, fara sa va intrerupa nimmeni. Sunt sigura ca o data ce il vezi langa tine, nu ai cum sa nu-ti vina idei. Depinde mult si de cadrul in care va aflati. Mult succes!
Am mai zis unui utilizator pe undeva ca faza cu moartea nu e decat o amenintare; iti urez mult succes deutza:*
Silvia nu mi-e rusine de el deloc pentru ca ne stim foarte bine...monica el nu e suparat pe mine, mai mult pe el ca a gresit si si-a cerut si scuze pentru asta dar ma iubeste insa cred ca ii este frica sa ne impacam ca sa nu ma faca sa sufar. E un om mai dificil si din cauza asta m-a facut de multe ori sa plang dar mereu mi-am dat seama dupa ca nu a facut-o intentionat ci asa e el, asa e caracterul lui
Si uitasem sa mai zic ceva... Mi-e frica sa nu faca vreo prostie. A zis ieri ca cel mai bine ar fi sa moara ca sa nu-i mai faca pe cei dragi sa sufere din cauza lui si mi-a zis ca atunci cand o sa fie in spital pe moarte sa merg la el sa moara in bratele mele, adica a zis ca asta e ultima lui dorinta...
Draga eu cam stiu ce trebuie sa faci
il iei de mana sh il intrebi:Ma mai iubesti?
Sh daca zice da il saruti, iar daca zice nu ii spui ca tu tot il mai placdi sau zici ce bine
Draguto nu stiu dk te-ai despartit dar sfaturi iti pot da, incerci sa te ei in discutie de despartirea voastra si sai spui cati pare rau si il intrebi daca ati mai putea vrodata sa fiti impreuna, sper ca nu tie rusine de el sa-i zici asta ca doar ai stat ca el atta timp. da incearca treci peste rusine.ai sa vezi ca o sa fie bine.bafta