Colegutza, deci parerea mea : cere'i scuze mamei tale ca ai mintzit'o dupa aceea explica'i tot despre baiatul ala. asa am facut si eu cu ai mei si a mers ... dar incearca sa le spui tot adevarul nu pe ocolite. fundita?
Deci sa-ti zic mai intai ce am inteles. Ai vorbit la telefon cu un baiat pe care il cunosti din decembrie si cu carevrei tu sa fi si ca el era cu una da s`a despartit de ea. Si apoi i`ai mintit pe parintii tai ca vorbeai la 1 noaptea cu diversi colegi si pana la urma ei si-au dat seama si acum ti-au coniscat telefoanele.
Sincer eu cred ca trebuia sa le spui de la inceput sau sa suni repede o colega si sa le spui parintilor c ai vorbit cu ea si sa o faci cumva sa recunoasca ca ai vorbit cu ea. Mie mi se pare normal ca la 14 ani sa ai un prieten dar sti cum sunt parintii vor sa`si pastrze copilul cat mai mult si de`aia nu le convine sa ai prieten.
Poate poti sa iti ceri scuze si sa le aminteti ca si ei cand erau adolescenti ca tine se purtau la fel si ei o sa inteleaga.
Cu el e mai usor ii poti spune adevarul si se rezolva.
ai grija ce faci Bafta!
Pai hai saty spun... daca nu sunt de acord spune-i baiatului ca parintzi tai nu vor si daca chiar te iubeste spune-i sa nu stiu sa va vedeti candva cand nu sunt parintzii tai si sa te sune doar cand poti vb tu l tel adica cand ii dai bip sa te sune el sau il suni tu... eu asa am facut
Sa incerci sa fii mai coerenta cand te exprimi, sa nu mai minti si azi sa le spui adevarul parintilor pentru a evita alte certuri si suparari.Chiar daca sunt mai exigenti trebuie sa ajungi sa te intelegi cu ei in aceasta problema si sa asculti si sfatul lor.Curaj!
Ceva de genu am patit si eu pe la 14 ani si dupa 3 ani inca e suparta mama pe mine ca am mintit-o atunci! Spune-i adevaru ca iti era rusine sa le spui ca vb cu un baiat si promite ca daca ei nu se supara si nu reactioneaza urat de azi inainte o sa le spui numai adevaru! Bafta!
pai ar fi trebuit sa le spui de prima data ca ai un prieten eu sunt clasa a 4a si am un prieten da le-am zis parintilor mei ((da si ei sunt mai intelegatori cu mine))pup cristinutza
Cand am sa inteleg ceva din aceasta "intrebare", iti promit ca am sa te ajut.
Chestia este ca nu prea am inteles nimic din povestea ta.ai auzit de semne de punctuatie, cu ce se mananca?
am inteles doar de ceva cu un prieten cu care ai vb... si te-a prins mama ta.asta este doar din cauza ta pentru n-ai stiut sa ascunzi mai bine adevarul