| ValentinPandur123 a întrebat:

Buna dimineata TPU happy. Am o alta dilema de data aceasta in viata mea amoroasa.

Recent am observat ca o prietena mai noua de la facultate imi da semne ca si cum ar vrea ca ceva sa se intample intre noi.

Am mai iesit cu ea, am mai discutat, este o fata foarte de treaba si la locul ei. Dar cum bine stiti viata nu este perfecta. si nici ea nu este.

Din pacate are o problema cu greutatea, ultima data cand am mers cu ea la McDonalds si-a luat 2 meniuri big mac, si nici macar cola zero nu a luat la ele. Radea de mine ca m-am saturat dintr-un meniu din acela la 6 lei.

Nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma cu o perspectiva noua. Sa incerc sa o accept asa cum este sau sa o ajut sa slabeasca mai intai (aprox. 20 kg).

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, si desigur voi oferii funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 Fii sincer cu ea! Nu vorbim doar din punct de vedere estetic, dar și medical nu e bine să fi supraponderal. Depinde și de greutatea ei, dacă are o sută de kilograme nu e în regulă. Dacă are și fata puțină burtică și e poate cu 4-5 kg peste greutatea recomandată ești cam pretențios. Când îi zici despre ideea de a slăbi să ai grijă să te exprimi mai finuț. Ca să nu se supere prea tare pe tine motivează-ți propunerea vorbind despre sănătatea ei
2 Sau mai frumos de-atât ai putea să o inviți să practicați amândoi niște activități care să o ajute să slăbească fără să îi comunici care e problema. De exemplu, nu o mai scoate la mec și mergeți să mâncați undeva niște salată, alergați prin parc, jucați tenis, etc.Cu ocazia asta poate deveni chiar pasionată de un sport și apoi treaba se ușurează semnificativ. Dacă e deșteaptă probabil își va da seama că nu ești mulțumit de greutatea ei de la sine.
3 A treia variantă (o poți combina cu a doua, dar nu o amesteca cu prima ) spune-i că vrei să slăbești. Dacă te place cu adevărat și observă că greutatea contează pentru tine.Va încerca să mai slăbească.
Prima este cea care are cele mai mari șanse să funcționeze. În a doua nu poți fi mereu împreună cu ea și nimeni nu îți garantează că după activitățile cu tine nu va mànca acasă fast-food și să distrugă tot progresul făcut. A treia cam merge la nimereala pentru că până la vârsta asta evident că a fost criticată de mulți pentru greutatea ei. Dacă nu s-a schimbat pentru aceia e cam greu acum să renunțe.

Întrebări similare