| Ruxu a întrebat:

Buna dimineata TPUkiss. ce inseamna daca l-am visat pe baiatul care imi place eu nu il cunosc si nici el dar am visat ca ne tachinam asta inseamna ca o sa il cunosc? P. S ne cunoastem numai din poze. Dau fundoitongue

Răspuns Câştigător
| clauss a răspuns:

La mine marea majoritatea visurilor cu timpul se indeplinesc, iti doresc la fel

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Citește aici: www.elystar.ro
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Inseamna ca iti doresti asta. Si cred ca, cel putin ai sanse mari sa se intample precum in vis, cu mici variante, mai ales daca are si el un vis asemanator. happy

| TeoPT a răspuns:

De ce considerati ca orice chestie visata poate insemna ceva? Daca te gandesti intens la ceva/cineva anume normal ca il vei visa! Ce e asa fenomen paranormal?

Unii chiar nu aveti ce face?

Si de ce dai fundoi? Fundoiul cred ca il dai la raspunsul care vrei sa il auzi, nu la cel care trebuie sa il auzi.straight face

7h30

| kiss a răspuns:

E doar un vis. va stiti din poze doar si tu te gandesti la el destul de des, e normal sa-l visezi. asta nu inseamna nimic, e doar imaginatia ta. tuturor ni se intampla astahee hee
e ok sa visezi, e dragut dar nu te lasa dusa in eroare.
repet DOAR UN VIS kiss
bafta happy

| andradat a răspuns:

Da tu esti proasta? Era doar un vis nu trebuie sa insemne nimica. Oaaa daca am visat ca am castigat la loterieee, ce inseamna ca de fapt voi castiiigaaa?
Doamne. Copila de 12 ani

| pengu a răspuns:

Ruxu, atunci când visăm, se manifestă inconștientul nostru și atât. Asta înseamnă că visele nu îți arată ce se va întâmpla (cu excepția anumitor vise, dar crede-mă nu este cazul aici). Tu în visul ăsta cel mai probabil ți-ai exprimat o dorință. Probabil că atunci când erai trează și te gândeai la el, această informație a ajuns și în inconștient și de-acolo, pentru că inconștientul se manifestă mult prea greu atunci când suntem conștienți, s-a manifestat în visul tău (tu gândindu-te atât de mult la baiatul acela, ai "atras" practic visul).

| BeautyTeacher a răspuns:

Nu inseamna nimic, ci doar ca ai adormit cu gandul la el, asta nu inseamna neaparat ca te place. Daca vrei sa afli daca te place cu adevarat, intra in vorba cu el.

| ^_^just*me^_^ a răspuns:

Inseamna ca te gandesti destul de mult la el

| mary_1175 a răspuns:

Tia ramas gandul la baiatul din poze, si ca tu ai vrea sa il intalnesti in realitate, sa vb cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca ai adormit cu gandul la el, poate speri sa fii cu el tongue