Baiatul acela nu te merita,daca se indragostea de tine,si tinea la tine asa cum spune el,te accepta asa cum esti,nu iti impunea sa te imbraci altfel,sa iti pui alta muzica etc. Si mai ales daca nici nu tii la el,nu are rost sa te complici asa,mai bine il lasi acum,inainte sa te atasezi de el si sa suferi.
Cat despre tipul din autobus,dupa ce semne a dat,pare sa te placa,daca si tu il placi, merita sa te duci sa vorbesti cu el
Eu asa as face, bafta:*
Sa stai cu cel nou da`l incolo de gelos.o sa ajunga si sa te bata pana la urma nu merita asa ceva.
du`te si vorbeste cu cel nou. bft:*
Ar trebui. dar nu e.
Cum poti sa accepti asa ceva? Eu zic sa-i dai papucii ca mai repede.Cum ii permiti sa se poate asa cu tine? Lipsa de incredere se vede foarte bine in relatia voastra.Cum adica nu ai voie sa te imbraci in fusta? Si face el ce vrea cu telefonul tau? Desparte-te de el cat mai repede sau tot tu o sa suferi in continuare.Cat despre celalalt, vorbeste cu el si vezi ce iese, tipul pare sa te placa dar ai grija.Bafta.
Nu accepta asa ceva din partea aluia.nu esti bataia de joc a lui.in locul tau i-as zice n fata ce ma deranjeaza si m-as desparti de el.in legatura cu celalalt, mai asteapta sa se intample ceva mai mult si atunci ia o decizie
Pai sa stii ca ar fi mai bine sa ramai cu al doilea eu cred ca te place mai mult si ce ziceaii de bataia inimi? ehh prostii deci tziam zis ramai cu al doilea daca simti ca te place si normal daca il palci si tu pe el ceva de genu llloool daca tziam vost de folos funda:*mai vb:*
AlexiaIordache întreabă: