Buna,
Daca nu l-ai intreba, stai fetita asa, fara sa stii unde esti. In ce pozitie esti.
De ce nu-l intrebi, e o rusine sa vezi unde te pozitionezi in viata barbatului care iti este drag, sau ce?
Pur si simplu, cand stati voi asa ca doi porumbei, spune-i ca te macina chestia asta, ca nu stii daca sunteti impreuna sau nu. Daca chiar iti doresti o relatie, trebuie sa inveti sa-ti spui punctul de vedere si sentimentele, pentru ca cel mai important intr-o relatie este comunicarea.
Din ce spui tu ( daca nu exista si alte axpecte pe care nu le-ai precizat) pare ca te place. Dar tu trebuie sa iei atitudine de femeie demna si sa pui piciorul in prag, ori ai o relatie, ori nu.
Daca nu ii spui, poate in viitor se va gandi ca tu te multumesti cu situatia asta si nu-ti va oferi niciodata mai mult, doar nu vrei sa-l prinzi si cu altele, nu? Te-ai simti ranita. Apoi el ti-ar spune,, Dar ce? Am fost impreuna?" ca scuza. Asa ca go for it.
Succes. N-ai de ce sa te temi.
Îmi e teamă sa îl întreb. Dar da, ma chinuie în fiecare zi! Nu stiu ce sa cred. Chiar dacă nu ne întâlnim in fiecare zi, vorbim prin mesaje, avem subiecte de vorbit.
Foarte rau daca ti-e teama. Nici macar n-ai de ce sa-ti fie. Din ce spui cel mai probabil raspunsul este in favoarea ta, sa stii ca am fost in situatia ta in trecut, acum am o relatie de 4 ani de zile. Doar pentru ca am stiut sa intreb si sa vorbesc
Cum adică in favoarea mea? Daca nu va vrea? Mai bine las asa. Ce va fi va fi. Felicitări pentru relație!
Cum adica in favoarea ta? Dar tu ce-ti doresti, nu-ti doresti sa-i fi iubita oficiala?
Foarte rau faci ca lasi asa. Unde e respectul tau ca femeie? Daca nu va vrea? Daca nu va vrea ai face bine sa nu te mai multumesti cu jumatati de masura si sa-i spui pa-pa, ce va fi va fi. Clar, va fi. Dar de ce sa nu stii unde te pozitionezi in viata lui? Cand te intreaba lumea daca ai un prieten, ce le spui? "Intr-un fel. Facem sex dar nu stiu unde stau."
Ti-am spus ca am fost intr-o situatie asemenatoare, si nu mi-a fost deloc usor, am vorbit tarziu si eu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Anyway, e doar un sfat, tu decizi daca il urmezi sau nu. Daca te multumesti cu atat sau nu. Sper doar, ca daca te multumesti cu atat, sa nu-i scada lui respectul fata de tine si sa nu suferi mai tarziu.
Take care.
linarkfts întreabă: