Nu-l mai baga in seama. Oricum, daca nu are incredere in tine, nu poate fi nimic intre voi. De ce sa mai suferi degeaba? Cauta pe cineva care nu "se clatina in vant".
Sau doar tu ai impresia ca nu are incredere in tine? Am citit toata istorisirea ta si tot nu-mi dau seama.
Chestia este ca ori tu, ori el, ori poate amandoi plecati urechea la spusele "binevoitorilor", si prin asta nu faceti bine. Si sunteti si prea rigizi pentru o relatie, trebuie sa fiti mai flexati, ca altfel ori va rupeti voi, ori se rupe relatia.
De fapt asta este, din ceea ce spui tu, dati dovada ca nu sunteti pregatiti pentru o relatie.
Poveste ta se aseamana cu am mea...S-ar putea sa te place daca chiar a tinut cu adevaat la tine. Poti sa iti dai si tu daca inca te mai cauta, te mai baga in seama, rade la glumele tale, auzi de la pritenii lu ca mai vorbeste despre tine, iti face cu ochiu etc..Ar trebui sa vorbesti cu el si sa clarifiati lucrurile.Bafta! Funda?
Pai el acum face pe orgoliosul si nu ma mai baga in seama, din cauza ca m-am despartit de el . Dar imi atrage atentia prin statusuri...