| BeBeAdE a întrebat:

Buna dimineata TPU! Ieri am vorbit cu o fata,si i-am zis direct ca imi place de ea,si daca sentimentul este reciproc(am mai vorbit doar pe mess si ne-am mai vazut pana atunci).Ea mi-a zis ca a trecut printr-o perioada nasoala(a fost cu un prieten de al meu), mi-a zis ca sunt dragut si ca ramanem prieteni pentru a ne cunoaste.Am vorbit toata ziua cu ea,si nu stiu ce se fac, sa continuui?

9 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Normal, nu vrei ca, spre a va cunoaste mai bine, sa iesiti undeva impreuna? Sa vorbiti, sa beti o cafeluta, macati o prajitura si puneti tara la cale.
Sau mai bine nu, daca esti din acelasi aluat ca fostul prieten al ei. Tu ce zici?

| BeBeAdE explică (pentru Zenithf):

Crede-ma ca nu happy.Ala a lasat-o de 2 ori pentru o mare curva (ca sa zic pe romaneste)... tipa ca ea nu gasesti prea des...

| TąNyą a răspuns:

Da, deja ti-a dat un mic semn " ramanem prieteni ca sa ne cunoastem ".

Ea, probabil, ca nu a avut o relatie frumoasa cu acel baiat si si-a facut o impresie rea despre el, iar ea acum vrea sa se asigure ca tu nu esti ca el.

Sper ca te-am ajutat, xoxo.

| indragostituspun a răspuns:

Da.Continua tot asa cred ca merge bine. fetele au nevoie de rabadare dar din cand in cand mai bate si tu cate un apropo daca sa mai gandit

| neutrino a răspuns:

Tu stii foarte bine daca fata merita sa o astepti sau nu. E posibil insa sa fie si un refuz politicos din partea ei.

| Azµre a răspuns:

Citește aici :)
http://www.tpu.ro/......t-inspira/

E valabil și pentru băieți și fete.

| Azµre a răspuns (pentru Azµre):

Da singru, continuă, nu o lăsa așa. Scuze pentru postarea de mai sus, am greșit întrebarea happy

| 7639781254 a răspuns:

Cu siguranta e bine sa continui!

| MaAarYa a răspuns:

Eu zic sa continui pentru ca ea cred ca mai tine la fostul ei prieten... sau vrea sa il uite mai intai si dupa aia vrea o relatie. sau nu mai vrea sa sufere si vrea sa te cunoasta prima oara, sa vada ce caracter ai