| Waffen18 a întrebat:

Buna dimineata TPU, inainte de asta va spun ca sunt un baiat care e de gasca, de treaba, oricine poate sa discute orice cu el. In vara aceasta, mi s-a parut a fi cea mai tare vara posibila. Asta fiind in luna iulie. In toamna cand am intrat in cartier am vazut o fata pe care mi-a placut de prima data. Ceva genu,, dragoste la prima vedere,,. Revenim, in vara eram cu toti prietenii mei pe afara ( mai bine spus in fiecare zi eram cu ei si cu aceasta fata ), cand prietenii ma ridicau pe sus fata spunea : Ba lasati-l jos... Cand jucam fotbal se uita dupa mine ( din cate am vazut eu ). A fost o vara super, cu provocari impreuna cu ea ( dat palme la fund, pupici pe obraz, in coltul gurii etc. ) dar ea nu spunea nimic, adica nu mi-a reprosat nimic dupa ce faceam provocarile astea. Bun, am inceput sa vorbesc cu ea din vara pana in prezent, chiar nu se plictisea de mine, ba chiar am stat si pana la 2 noaptea sa vorbim. Cand a fost ziua ei de nume am vrut sa-i duc niste bomboane si a spus : Awwww ce dragut. Problema este ca n-am mai vorbit cu ea de aproape 2 luni, da ati auzit bine!
Presupun ca am pierdut-o, ma simt ca un fraier
Intrebarea este : In acest tot timp ma placea sau ma considera ca un prieten?

Cu stima Waffen18

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca te placea iti zicea deci nu era mare lucru pentru ea avansurile facute de tine

greece12
| greece12 a răspuns:

Poate ca te placea,dar din moment ce tu nu ai facut nici cea mai mica incercare sa te apropii mai mult decat amical, a stat si ea linistita, o fata cu demnitate si bun simt.
Caut-o din nou, acum si vezi ce reactie are,
daca se bucura cam mult ca te vede, poate sa mai ai sanse.