Se vede ca te iarta. Cred ca sunteti la incepuul relatiei sau destul de mici, daca doar ai dormit.
Acum depinde si de tine, ca la fiecare abatere oricat de mica va fi, ea isi va aminti.
Sti cum e: un fir de ata rut si innodat la lo, cand il trec printredegete, nu-i la fel ca inainte...se simte acel nod; asa si la voi; se va simti mereu ce ai facut tu.
Te va ierta, dar nu va putea uita asta niciodata. Relatia voastra nu va mai putea fi cum a fost, si sansele ca sa dureze sunt scazute.
Stai putin, a fost sau nu a fost nimic fizic intre tine si fata aia de la cabana (prin fizic ma refer la orice, de la tinut de mana pana la sex). Si cum te-ai indragostit de fata aia, cand abia ai cunoscut-o si n-ai putut petrece mai mult de 2 saptamani impreuna?
Din ce ai povestit, este posibil sa ramaneti impreuna. Dar cei mai multi dintre noi nu uita si nu iarta cu adevarat niciodata. Tu nu mai ai loc nici de greseli marunte si se poate ca la orice dezacord minor sa iti scoata pe tapet ce ai facut. Eu in locul ei nu te-as ierta, nu as mai putea avea incredere. Si ar mai fi si alte aspect pe care nu am de gand sa le discut aici.
linarkfts întreabă: