| andreutza_5786 a întrebat:

Buna dimineata TPU! stiti, prietenul meu se comporta foarte ciudat de o vreme cu mine, adica se supara din orice, orice fac nu-i place, incerc sa-i fac pe plac si nu apreciaza tot ce fac pentru el.am vorbit cu "sorasa" ma rog se inteleg foarte bine si sunt ca si cum ar fi frati si ea zice ca nu se va schimba si are sigur pe altcineva.eu nu stiu ce sa cred... avem mai mult de un an impreuna dar face multe fite si se supara din orice si ne certam din orice prostie. care credeti ca e motivul schimbarii lui? oare chiar are pe altcineva? sorasa imi zice ca numai profita de mine.as vrea sa aud si parerea voastra. ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| danielagoldica a răspuns:

Poate sa fie adevarat ce spune sora lui! Atunci cand ai pe altcineva deodata tot comportamentul ti-l schimbi. Nimic nu-ti mai comvine indiferent ce face persoana respectiva. Eu sincer cred ca are pe altcineva mai ales ca daca nu era asa nu-ti spunea si sora-sa.

7 răspunsuri:
| mrrry a răspuns:

Nu stiu ce sa zic da`faza e ca s-ar putea ca sora lui sa stie ea ceva mai ales ca spui ca se inteleg f binestraight face. In fine vb cu el intreaba-l de ce se comporta asa sau daca are pe altcinevastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La noi acum 30 de ani, 3 intalniri erau suficiente.in wekenduri. fara calculator si telefon mobil.si voi aveti un an? pai e mult prea mult.la intalniri nici nu prea aveti ce discuta.banuiesc, ca intalnirile voastre sunt cam asa; sal.sal.hai? hai.pa m vb.pa.undei dragostea? prietenia? fiorul? legatura?

| andreutza_5786 explică:

Mrrry am incercat sa vorbesc cu el despre asta dar sa bosumflat si nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine despre asta. zice ca ma iubeste si nu stiu ce dar in ultimul timp chiar nu mai simt asta

| Dan a răspuns:

Fa un test de fidelitate cu el! Noroc!

| alina_3473 a răspuns:

Ar trebui sa il intrebi daca mai are rost sa continuati aceasta relatie ganditi-va ca trec ani pe langa voi si nu are rost sa va amagiti unul pe celalalt poate esti mai fericita cu alta persoana de ar trebui sa stai langa cineva care nu te mai stimuleaza in nici un fel? succes

| Brunetix45 a răspuns:

Eu zic ca daca iti mai face asa sa te desp de el.si da cred ca e posibil sa aiba si pe altcineva

| mrrry a răspuns:

Uff...nasool
asa sunt baietii straight face