Nici eu n-as suporta asta. Vorbeste cu el, e cea mai buna optiune. Cum sa-i recapeti increderea? - intreaba-l pe el. Sunt sanse sa te ierte / daca te place.
Vorbesti cu altele despre el..si mama cat ma enerveaza asta.Dar stiu esti femeie nu te poti abtine, adesea se intampla cand vorbesti cu`` prietenele`` despre relatia ta una din ele sa-l caute sa se bage in seama..ca doar ti-e ``prietena``.e oribil sa aflii ca esti barfit de propria consoarta.
Eu zic ca e nehotarat in privinta sentimentelor lui fata de tine. Si daca tu esti trista in general incearca sa-i explici ca asa esti tu, asa e firea ta, ca esti o melancolica si ca tii la el si ca in general n-are legatura cu el starea ta de tristete.
Pai daca te mananca sa vorbesti de el cu alte fufe.
De ce naibii era el subiectul discutiei?
E posibil sa va impacati, dar nu prea cred.
Dati o palma si iesi de pe tpu..cand iti vine sa intrii iar ia un loc pe scaun si incearca sa-ti treaca.``fufe`` inconstientule nu numesti ''fufa'' pe nimeni nu ai dreptul asta nu stai la fundu ei si nu te intereseaza ce face cu fundu ei..Copile te asteapta TEMELE.idiotule...la 16 ani iti permiti sa folosesti cuvantul fufa...
Pai s-a suparat ca vorbesti cu alte persoane despre relatia voastra. rufele nu se spala in public.