| mabell23 a întrebat:

Buna dimineata TPU.Sunt atat de trista deoarece tocmai am inceput o relatie cu un baiat foarte dragut,iar el s-a suparat dintr-o banalitate gen:intreb pe cineva ceva de el,sau vb cu alte fete de el, sau ii spun alte fete minciuni de mine, iar acum ne-am despartit.A spus ca nu-i place ca sunt trista si ca vrea sa ramanem prieteni buni.Ar mai fi o sansa sa mai fim impreuna? Daca da cum sa-i recapat increderea(el a zis ca si-a pierdut increderea in mine)Va rog avutati-ma ca dau funda+vot

Răspuns Câştigător
| AOLEVRIC a răspuns:

Nici eu n-as suporta asta. Vorbeste cu el, e cea mai buna optiune. Cum sa-i recapeti increderea? - intreaba-l pe el. Sunt sanse sa te ierte / daca te place.

| mabell23 explică (pentru AOLEVRIC):

Problema e ca ma place, insa a spus ca s-a terminat si sa ramanem prieteni.am vorbit cu el

| AOLEVRIC a răspuns (pentru mabell23):

Mai vorbeste o data, fa-l sa inteleaga ca a fost doar o neintelegere [ chiar daca a fost sau nu asa], zi-i ca il iubesti si ca nu o sa se mai repete.

Nu stiu cred ca nu-i pasa si chiar nu vreau sa mai vorbesc cu el, numa imi fac rau singura sad

Dar voi cum credeti dupa parerea voastra ca ar trebui sa-i racapat increderea?

| AOLEVRIC a răspuns (pentru mabell23):

Fiecare gandeste altfel, cine stie cum o face el.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Jocurii de copii auzi te iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu l-ai intrebat pe el ce te interesa? asa e ca esti geloasa? nu stiu de ce trebuie sa amestecati si alte persoane in relatia voastra atat timp cat va simtiti bine

| Demonull a răspuns:

Vorbesti cu altele despre el..si mama cat ma enerveaza asta.Dar stiu esti femeie nu te poti abtine, adesea se intampla cand vorbesti cu`` prietenele`` despre relatia ta una din ele sa-l caute sa se bage in seama..ca doar ti-e ``prietena``.e oribil sa aflii ca esti barfit de propria consoarta.happy

| FoundYouLover a răspuns:

Eu zic ca e nehotarat in privinta sentimentelor lui fata de tine. Si daca tu esti trista in general incearca sa-i explici ca asa esti tu, asa e firea ta, ca esti o melancolica si ca tii la el si ca in general n-are legatura cu el starea ta de tristete.

| Swal a răspuns:

Pai daca te mananca sa vorbesti de el cu alte fufe.
De ce naibii era el subiectul discutiei?
E posibil sa va impacati, dar nu prea cred.

| mabell23 explică (pentru Swal):

Nu,intrbam o fata daca e de treabalaughingmare chestie laughing

| Swal a răspuns (pentru mabell23):

Nu stiu ce sa zic, voi copiii sunteti tare ciudati.

| Demonull a răspuns (pentru Swal):

Dati o palma si iesi de pe tpu..cand iti vine sa intrii iar ia un loc pe scaun si incearca sa-ti treaca.``fufe`` inconstientule nu numesti ''fufa'' pe nimeni nu ai dreptul asta nu stai la fundu ei si nu te intereseaza ce face cu fundu ei..Copile te asteapta TEMELE.idiotule...la 16 ani iti permiti sa folosesti cuvantul fufa...

| Swal a răspuns (pentru Demonull):

N-ai tacut prostule? happy

| Demonull a răspuns (pentru Swal):

Hai ca ti-am dat multa atentie deja te simti important mai Mickey Mouse.

| Roxxanne a răspuns:

Pai s-a suparat ca vorbesti cu alte persoane despre relatia voastra. rufele nu se spala in public.