| AnonimulTPU a întrebat:

Bună dimineaţa TPU! Sunt fată şi sunt în clasa a 8-a şi... încă sunt îndrăgostită de el happy. Îl cunosc din clasa 1 şi am fost cei mai buni prieteni până în clasa a 4-a. După el a început să fie şmecher şi cunoscut prin şcoală, iar toţi colegii ne tachinau că ne plăcem reciproc, iar lui îi pasă de părerea celorlalţi că la şcoală mereu îşi bătea joc de mine cu ceilalţi, iar pe mess..nu happy. Acum şi-a cerut scuze pentru că a făcut asta şi mai vorbim la şcoală. Aproape în fiecare zi îmi spune cât de mult îi place de colega nouă sad. Ea nu îl place, iar eu sunt îndrăgostita de el de 3 ani. Ce să fac, pur şi simplu mă gândesc zilnic la el şi îl şi văd zilnic. Multe persoane mi-au spus că sunt drăguţă şi că pot să fiu cu alţi 100 de băieţi, dar la mine în clasă cele mai urâte fete sunt cele mai "frumoase" pentru ei sad. El se află în fiecare gând al meu, fiecare vers al unei melodii, peste tot. Ce îmi propuneţi?

4 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Sa scapi de obsesii bune de nimic.

Revino-ti, mai... Asta e numai in mintea ta pentru ca nu ai avut, nu ai tangente cu baieti. Nu ai cunoscut ceva mai bun, in care lucruile sa evolueze altfel.Si in fond, ai 14 ani.Anu asta mergi la liceu.
Ai sa scapi de ganditul la el, pentru ca nu ai nicio legatura, nicio amintire sentimentala, ceva care sa te tina langa el.Probabil,si cel mai sigur, nici nu il cunosti pe atata cat crezi tu ca o faci.

In clasa a 4-a...eram prietena cea mai buna cu jumatate de clasa-baieti, fete-in a 8-a abia ne mai suportam si acum nici nu ne mai salutam.Pentru ca asa se intampla.Nu poti sa compari ce-ti mai amintesti tu vag din copilaria aia.
Adevarat,te poti "indragosti" de o persoana cu care nu ai tangente si cu care ramai in continuare la stadiul de cunostinte,colegi,poate si prieteni cat de cat, dar asta nu se consuma, ci stagneaza, si doar oftica ta, curiozitatea cresc.

Partea buna e ca scapi de ele.Cand cunosti cum e sa ai cu adevarat atentie din partea cuiva, cand te implici.Si asta se va intampla...curand.

| ItsMaxi a răspuns:

Pai...te inteleg il placi foarte mult si asta dovedeste ca esti o persoana de treaba si care nu ii judeca pe altii dar gandeste-te la fiecare moment care s-a intamplat puneti pe o foaie cele mai frumoase momente si pe alta cele mai urate asa o sa-ti dai sseama daca e sau nu de tine ..chiar si asa nu pare deloc un baiat nu trebuie sa ii pese de parerile altora si pana la urma da'l incolo si pe asta big grin nu s'au terminat baietii paa la urma pe pariu ca cineva din clasa ..mai exat un baiat te place big grin te rog gandeste-te daca acum se comporta asa daca e sa fiti un cuplu nu prea se va termina ok sad chiar daca il iubesti de ceva timp pentru el nu conteaza asta si ca pe viitor sa fie mai bine mai intai afla daca un baiat te place si dupa iubestel si u ca degeaba il iubesti u daca ala se uita dupa ala. sper ca te'am ajutat mult noroc si ai grija de tine. o rana o poti vindeca dar sufletul nu se va putea vindeca niciodata decat cu acel cineva care chiar te merita happy.

| stefania1997 a răspuns:

Stiu cum e. Am trecut si eu prin asa ceva si crede-ma ca nu merita. De ce sa sacrifici lucruri pentru un baiat care nu vrea sa se afiseze cu tine? In timp ce tu ai renunta la mult pentru el, el nu ar face nimic pentru tine. Crede-ma, nu te merita.Si oricum o sa mergi la liceu ..deci o sa intalnesti o gramada de baieti draguti.

| negatiweStyle a răspuns:

Buna.^.^Ma numesc niku. si sunt un baiat cls a-8-a
(Te inteleg.Ji eu` sunt cls` a 8-a ..si` sincer am trait. aceeasi poveste ca tine.In cls`a mea s-a mutat o fta nowa`. De care mi`e imi placea `de ea.M`am certat cu toti prieteni` pentru ` ea.Am fost impreuna cu ea.Iar cand ne-am despartit. le spune-a.,, fetelor" ce am facut cat am fost impreuna.big grin.Prieteni imi tot spune-au ca,, mi-au spus ei".'' Uite un sfatoh go on ( sa nu fii cu colegu/a. now.) niciodata nu stii ce va facewinkingbig grin