| Te besk a întrebat:

Buna dimineata! Trebuie sa va zic ca sunt nespus de fericita.Ieri seara o prietena de-a mea i-a tremis o poza acelui baiat de care imi place mie.Azi dimineata cand m-am trezit am primit un telefon de la prietena mea ca acel baiat i-a zis aceste cuvinte "O STIU PE FATA ASTA ESTE DRAGUTZA". Voi ce credeti ma iubeste? Tin cont de acel lucru ca ese timid, serios, destul de matur la comportament, stie sa aprecieze o femeie, stie sa se compoarte civilizat. Ce spuneti ma >iubeste?big grin. Dau fundita.

4 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Eu zic sa nu-ti faci mari sperante. Orice baiat poate sa spuna despre o fata ca e draguta dar asta nu inseamna ca o iubeste.
Daca acel baiat tine la tine iti va demonstra prin comporament.
Succes

Paste Fericit si o zi buna!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

A iubi sunt cuvinte mari.Ca să iubeşti pe cineva trebuie să cunoşti persoana respectivă foarte bine şi să fii în stare să faci pentru ea/el orice.Eu zic să te rezumi la "a place". Cu siguranţă te place dacă a zis că eşti drăguţă happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prematur sa vorbesti de iubire, iubirea e un sentiment foarte complex. El nu ia nastere pur si simplu din cateva priviri inocente si saluturi timide. Ca o persoana sa te iubeasca trebuie sa petreaca ceva timp cu tine, sa ajunga sa te cunoasca. Deci de iubire nu cred ca poate fi vorba.
Probabil te place si se simte atras de tine ca si fata, trebuie tu sa il determini sa te iubeasca. Bafta!

| TzrM a răspuns:

Daca a spus ca esti draguta eu cred ca simte ceva pentru. tine, dar ca sa te convingi ar trebui sa vorbest cu el sau cu prieteni de ai lui...big grinbig grin bafta!