| Te besk a întrebat:

Buna dimineata! Trebuie sa va zic ca sunt nespus de fericita.Ieri seara o prietena de-a mea i-a tremis o poza acelui baiat de care imi place mie.Azi dimineata cand m-am trezit am primit un telefon de la prietena mea ca acel baiat i-a zis aceste cuvinte "O STIU PE FATA ASTA ESTE DRAGUTZA". Voi ce credeti ma iubeste? Tin cont de acel lucru ca ese timid, serios, destul de matur la comportament, stie sa aprecieze o femeie, stie sa se compoarte civilizat. Ce spuneti ma iubeste? Dau fundita.Si inca ceva.Sa stiti cand il intalnesc mereu imi zambeste si se uita intens la mine in ochi, cand il vad in oras il salut si se intimideaza si se balbaie se roseste ca piperul. Ce credeti ma iubeste?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| mihaela_7915 a răspuns:

Eu cred ca te place... daca spui ca are comportamentul asta.sh daca e mai timid incepe sa vb uh cu el.sa vezi ce rezulta. poate v-a avea curajul sa iti zic daca vrei sa fii iubita lui.si asa vei obtine ce vei vrea.pe el. pup bafta

10 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Ok...asta e un lucru bunhappy
Iubirea e mult mai complexa, insa daca a zis ca esti draguta si din cate spui tu probabil te place si el! Am zis ca iubirea e mult mai complexa fiindca in momentul cand iubesti o persoana nu lasi lucrurile sa vina de la sine, ci te framanti cum/cand/unde/cu cine sa faci in asa fel incat sa fii cu persoana iubita.
Si eu zic de multi baieti ca sunt draguti insa nu vreau sa fiu cu ei din "n" motive, trebuie sa'i demonstrezi ca nu esti doar draguta, ci si unica, speciala, extraordinara.Acum totul este in mana ta, incearca sa te apropii de el, fiindca fizic el te place, dar nu si moral, caracterul trebuie sa'l descoperewinking

Bafta.

| Alina_9354 a răspuns:

Nu stiu daca chiar te iubeste dar sigur te considera draguta si ar vrea sa va intalniti! Daca spui ca este timid s-ar putea sa-i fie teama sa faca el primul pas cu gandul ca ar putea fi respins. Incearca sa intri tu in discutii cu el si chiar sa-l inviti undeva la un film, la o cafea sau la o plimbare prin parc!

Răspuns utilizator avertizat
| dydy22 a răspuns:

De iubit nu este vb cred eu dar de placut cred ca da, iti recomand sa comunici cu el si sa faci tu primul pas sunt multi baieti care l eeste rusine sa comunice si sa vb deschis si sincer fata in fata

| BUFU_7128 a răspuns:

Te simpatizeaza cel putinhappy. daca se inroseste si se balbaie.eu am avut problm asta...se inroseste ori cand se uita mult lume la el, ori cand e aproape de cineva, o fata pe care o placetongue

| lilboutique a răspuns:

Poate ca te place, dar de iubit nu are cum sa te iubeasca atat de repedehappy ca sa ajunga sa te iubeasca ar trebui sa petreceti mult timp impreuna, nu doar pur si simplu sa te considere draguta:p. e o mare diferenta.

| zuzu_4658 a răspuns:

Ma de iubit nu te iubeeste ca nu ai cum sa iubesti asa o persoana. nicic dupa 6 luni
da de placut din cate imi zicic uh aici vad ca i cam place de tine i place mai mult,, daca spui ca e timid.si el a zis asa itit inteleg sentimentu bvc ma bucur pentru tine. :X

| motu a răspuns:

Intrebare ta echivaleaza cu o intrebare de genu:
Maine e Duminica?, asta daca intrebare e:''MA PLACE''
Daca intrebarea e :''Ma iubeste'' atunci raspunsul cred ca e un nu!

| AnonymousMm a răspuns:

Eu stiu...de una sunt sigura:te considera draguta din moment ce se intimideaza cand te vede.si poate te considera si mai mult decat dragutabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei. cred ca deja ai inteles ca te considera draguta simpatica si ce doresti. dar daca el ar putea spune ca te iubeste inseamna ca nu stie ce inseamna iubire.si e valabil si pentru tine...adica este o diferenta intre a placea pe cineva si a iubi pe cineva. poti sal placi fara sa il iubesti dar nu poti sal iubeti fara sal placi. oricum, nu ai putea spune ca te iubeste. iubirea e un sentiment mult mai profund decat toata simpatiile si timiditatile. odata ce nu ai o relatie atat de apropiata cu ea sa va cunoasteti destul de bine, nu cred ca te iubeste.repet:daca el crede ca te iubeste inseamna ca nu a inteles niciodata ce inseamna sentimentul acesta.