Mm
Este un inceput. Trebuie sa vorbesti mai mult cu el, Discutati jucati-va si o sa vedeti ca se va infiripa ceva
. Pai cred ca te-a remarcat dar i-a fost frica sa-si arate sentimentele.ar trebui sa-l intrebi sincer c crede ca s nu mai ai indoieli.
Te iubeste... poate te-ar cam iubi, aia da. Poate ii place de tine, dar sa te iubeasca, e cale lunga
Pai cunoastel mai bine si o sa-ti dai seama atunci:psi daca si tie ti se pare dragut si crezi ca poti sal iubesti e bine.:p
Si app daca te place mai e ceva pana la iubiresi nu te increde de prima data in cuvintele cuiva ca s-ar putea sa te raneask.parerea mea
Cum sa te iubeasca? Iubirea vine dupa drum luuung.Acum poate fi doar atractie, poate doar te place.
Nu trebuie sa pari disperata dupa el. pentru ca asa o sa te ia de fraiera. sincer am patit. o dar doar pentru ca a spus acele cuvinte nu inseamna ca "te iubeste" te considera draguta si asta e ceva important. nu trebuie sa ii arati cat de mult te atrage. fi cat mai ponderata si cat se poate normala. nu te agitaeste doar un simplu baiat- am avut si eu aceeasi impresie despre un baiat si crede-ma ca exact attunci cand iti este viata mai roz o sa pici de fraiera. hai ca esti fata desteapta. o sa te descurci MULT SUCCES!
De iubit in a nu te iubeste este cale lunga pana a iubi pe cineva dar de placut poate te place
Daca tie iti place de el, asta nu inseamna ca el te iubeste ). Te stie din vedere, dar sunt sigura ca nu te iubeste.Cum poti gandi asa)
Poate simte o atractie fata de tine. Cucereste`l si cu timpul poate ca va ajunge la iubire.Paste fericit:*&
Cati ani ai?
de la a place pana la iubit e drum lung. Poate ca te place dar trebuie sa mai vb, sa te bagi in seama cu el.
Eate prea repede pentru iubire, nici macar nu te cunoaste bine. nu stie ce-ti place, nu sti ce-i place. NU sti ce defecte are, si tot asa. Poate dupa ce-l vei cunoaste mai bine vei fi dezamagita.
Sentimentul iubire inseamna mult