| Keepkalm2011 a întrebat:

Buna dimineata tuturor! Am o intrebare, iubita mea de vreo 2 saptamani a inceout sa se simt rau sa aiba greturi si ameteli de cap, inainte eu sa plec din tara am facut dragoste cu ea in ultima zi de mestruatiebsi in restul zilelor (7-8) neprotejat. Noi am banuit ca e insarcinata,dar mirarea e ca azi i-a venit menstruatia, de obicei ii venea la inceput luni. Ea zice ca mama ei inainte sa o faca pe sora ei, era insarcinata si tot i-a venit menstruatia de la stres etc. Va intreb pe voi is sanse? Maine va face si test...

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Da, foarte bine ai indrumat-o si invatat-o.Eu nu pot sa inteleg cum iti baci joc asa de viata unei fiinte.Nici tu n-ai habar cum functioneaza, nu esti responsabil, dar faci pe-a adultul cu ea, crescand posibilitatea ca un copil sa dea nastere la alt copil. Lovely.

| Keepkalm2011 explică (pentru dullcat):

Si unde i problema? Vii tu si mi-l cresti? Stii tu ca nu-i fericita? Stii tu ca n-am grija de ea? Daca nu cunosti nu vorbi aiurea boss. Nu i-a fost familia ei alaturi cum i-am fost cand i-a gost mai greu cand a stat la spital cu picioarele ca nu putea merge, nu putea manca, eu o hraneam nu maica-sa.

| dullcat a răspuns (pentru Keepkalm2011):

Se vede din intrebari ce grija ai.De aceea o faci sa sangereze de la sex ca un nesimtit si esti obsedat sa ii rupi himenul.Crezi ca asta e vreun premiu? Asteapta sa mai creasca, fata nu este dezvoltata cum trebuie din punct de vedere sexual la 14-15 ani! Nici macar nu faceti sex cu protectie, asa de responsabil esti.Las-o balta cu povestile lacrimogene.Degeaba ai avut grija de ea in spital daca din cauza ta ajungeti la sarcina sau o faci sa recurga la avort si ii distrugi sanatatea.

Doamne ce nebuni...Nu eu am facut-o sa sangereze ce naiba nu intelegeti? Stai linistit ca ne protejam ca nu vreau sa-j stric libertatea de acum laughing si nu-i provoc dureri in timpul actului sexual ci placere. Nu era dorinta de ai ruoe himenul, era ideea ca fostul ei a incercat sa ma minta cu chesti din astea sa ne desparta fiindca ea l-a parasit a 2-a zi de revelion fiindc el a imbatat-o si a dezbracat-o incercand sa o violeze sa zicem ca ea nu a fost de acord sa o fac dar nu a putut face nimic ca a imbatat-o prea tare. Si daca ar fi sa ramana insarcinata, n-as fi eu de acord cu avortul, sa-mi omorul copilul. Voi nu va auziti ce spuneti? De ce majoritatea de pe site-ul asta se cred asa destepti si vorbesc in sictir de parca ar sta pe tron? Fiti oameni ca nu suntem in jungla

Imi pare rau, nu am pic de simpatie pentru pedofili.,, Si daca ar fi sa ramana insarcinata, n-as fi eu de acord cu avortul, sa-mi omorul copilul.'' Da, bun plan sa o obligi sa isi intrerupa studiile si sa fie intretinuta de tine acasa, condamnand-o la saracie in caz ca va despartiti, in loc sa termine si ea macar liceul si sa-si gaseasca de lucru.Ai zis clar ca o faceti fara protectie.

Studiile ei s-au oprit, n-a mai lasat mama ei mai departe 1 la mana, 2 la mana nu stii durerile ei de acasa si cum de comporta mama ei cu ea. Ea a crescut fara tata, eu la fel. Mama ei pe la 11-12 ani o batea cu lemnul la picioare din cauza asta ea are si probleme, cateodata chiar de e foarte cald in casa picioarele ei is inghetate. Mama ei o cearta, o face "curva" si cate si mai cate cuvinte dureroase. Daca nu sti despre ce e vorba nu-ti mai baga nasu', si lasa sa o las gravida nu vad unde e problema ta. Imi asum eu. Eu le cresc. Stai linistit ca nu ne despartim ca zici tu, am rezistat noi la certuri mari si nu ne-am lasat, nici de acum nu ne v-om lasa. Stai linistit ca nu o sa fie la saracie cum crezi tu. Esti mai prost decat Giani Orlando laughing)

Sunt femeie, iar tu esti in continuare un pedofil care apeleaza la grooming.Stai linistit, ma retrageam oricum din discutie.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă ați făcut sex neprotejat în zilele spuse de tine, nu poate sa fie gravida.

| Keepkalm2011 explică (pentru Emilian65):

Nu e, ca a facut test

| KingOoO a răspuns:

Exista 2 variante:
Ori aveti 15 ani si habarn nu aveti despre reproducere. Ba, daca a venit ciclul nu mai vine barza.

Ori a lasat-o altul gravida exact inainte de menstruatie.

| Keepkalm2011 explică (pentru KingOoO):

Tu esti turc si n ai inteles intrebarea, cand iei i-a venit menstruatie era cu mine, si in ultima zi am facut-o, dupa am mai stat acasa vreo 8-9 zile si am plecat la munca. Daca gagica-ta s-ar culca cu altul in lipsa ta, e problema ta, eu stiu ce am la casa. Am intrebat, n-am dat in cap