Las-o in pace pana dupa BAC si ai sa vezi ca vine ea singura la tine sa aveti o relatie frumoasa.
Este la moda ca atunci cand cineva nu stie cum sa-i spuna partenerului ca doreste sa rupa relatia, ii arunca aceasta gogoasa: hai sa luam o pauza! E ca si cum ai putea iubi cu pauze!
Parerea mea este ca nu. Din ce am vazut in jurul meu, odata ce un cuplu s-a despartit, fie ca nu au mai fost impreuna, iar daca au mai fost (foarte rar) relatia a durat putin si au mers din despartire in despartire si din cearta in cearta.
Pai daca fiecare e diferit in felul sau, cum adica sa nu te luam cu asta?
Ti-o fi fost alaturi, dar daca nu ti-ai putut controla firea posesiva, si i-ai atins limita, nu prea mai ai ce sa faci. Eu nu cred in pauza, astea sunt doar scuze de moment, mai ales ca era si deranjata de atitudinea ta. Nu mai incerca sa tragi de relatia asta, dragostea cu forta chiar nu se poate! Mai bine invata din greselile tale, resemneaza-te, si mergi mai departe. Fete mai sunt.
Daca tu ai fost prost si ai inselat-o... zici ca ti-a fost alaturi mereu..de ce cascavalu meu ai inselat-o, sa inteleg, nu te-ai putut abtine? Vere daca cineva te iubeste si vezi ca tine la tine dai incolo pe ceilalti, de cei din jur nici nu trebuie sa iti mai pese. Sfatul meu e sa te duci la fata, sa ii ceri scuze, dar nu exagerat ca o plictisesti, si ia-o undeva, de exemplu acu ca e timpul frumos ia-o la mare, si nu mai fa prostii din astea, nu cred ca ai idee cat de dureros e sa vezi ca te inseala persoana la care tii , bafta
Da dar de vorbit vorbim... ea este prima care ma intreaba ce fac ( inca tinen legatura le fb ). Bine nu este ea prima care incepe conversatia dar este.