Tu esti chiar prost, ai acasa sotie si o inșeli, rusine mă, ce naiba cauti cu una de 20 de ani? Daca afla sotia ta ca o inseli cum crezi ca se va simtii? Daca sotia ta ar avea amant tie ti ar plăcea? Ar fi bine sa afle sotia ta de amantă si sa va dea un sut in fund ca asa meritati.
Crezi ca merita sa-ti distrugi familia pe care o ai, pentru o amarata de pasarica pe care o ai si acasa, dar esti prost ca nu stii sa o exciti, ca sa primesti ceea ce iti doresti?
Cu nevasta avem cam același raport la pat, mai rar dar tot cu orgasm și tot intens....nu știu ce dracu e cu mine?, dacă imi pică cineva cu tronc, devin prea pasional, mă văd, dar imi e al dracu de greu sa ma controlez..cine nu cunoaște sentimentul nu înțelege
De ce troncul ala nu-ti pica pe nevasta-ta, care-i femeie pe care se presupune ca o iubesti cel mai mult?
De ce nu discuti cu ea sa va imbuntati-ti viata sexuala?
Curvaraseala tine de mentalitatea omului, care nu-si respecta paratnerul de viata si nu da doi bani pe familia lui.
Nu ai nevoie sa cusoti sentimentul ca sa intelegi ca ceea ce alegi cu buna stiinta este gresit!
Divorteaza si atunci esti liber sa sari din pasarica in pasarica, asa cum iti doresti, dar elibereaza-ti sotia sa aiba si ea parte de dragoste si sex asa cum ar fi normal, de la un sot iubitor si loial.
Dacă ai nevasta și copil, acasă, ce îți mai trebuie încă o amanta de întreținut și un copil de crescut?
Pai vrei sa iti distrugi familia pentru sex?! Ca asta este intre tine si colega ta, sex si pasiune. Si sexul si pasiunea se vor epuiza la un moment dat. Tu ca barbat trebuie sa ai grija de copilul tau si de nevasta ta, nu sa-ti faci amanta.
Știu in *** măsii că este greșit...
Atunci opreste-te!
Cred că asta este, pasiune...ai dreptate, incerc să fac cumva sa uit si sa mi văd de casa
Daca ai femeie loiala, si te prinde ca o inseli, ia-ti adio de la familie. Si amanta ta daca stie ca ai nevasta si copil si nu o deranjeaza sa isi faca poftele cu tine, te asigur ca asa o sa te arda si pe tine in caz ca esti atat de inteligent incat sa iti parasesti nevasta pentru ea. Faci cum vrei dar deciziile tale vor avea consecinte.