| Keepkalm2011 a întrebat:

Buna dimineata tuturor, o intrebare pentru fete mai mult ca ele stiu si raspunsul. Himenul, se rupe la prima introducerea a penisului chiar daca nu-i introdus tot?(doar capul) Sau necesita si miscari? laughing Profesori sa se abtina sa nu vina cu raspunsuri "parca ai 15 ani"

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, himneul se poate rupe integral la prima penetrare sexuala sau se poate rupe treptat, dupa mai multe penetrari.
In orice caz, odata ce a existat penetrare cu penisul, virginitatea nu mai exista, fata putand chiar sa ramana gravida, chiar daca s-a introdus doar capul penisului.

| Keepkalm2011 explică (pentru Violleta2022):

Chiar si daca a durat 5 secunde? Ca atat a durat pana a reusit sa nimeriasca...ea venit menstruatia normal nu a fost problema. Eu stiu ca dupa ce incepi viata sexuala sunt intarziere la prima menstrustie.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Keepkalm2011):

Nu stiu de unde stii tu asa ceva, neavand nici un pic de experinta sexuala, dar te asigur ca-n realitate sexul NU intarzie si nu modifica ciclul menstrual, decat atunci cand femeiea ramane gravida.

Da, poti lasa o fata/femeie gravida si in 5 secunde de sex, cu conditia ca sa existe spermq in lichidul pre-ejaculator, iar femeia sa fie in perioada fertila (fara chiar sa ejaculezi in vaginul ei).

| Keepkalm2011 explică (pentru Violleta2022):

De la altii am auzit, si fosta mea, a patit la fel ia intarzit cu 5 zile si am crezut ca i gravida dar n-a fost. Si in actuala am facut in ultima zi de menstruatie si am lasat in vaginul ei mai multe zile la ramd si tot n a ramas, are dosre greturi si ameteli de cao dar menstruatia i-a venit. Si ea mi-a zis ca la ala nu a simtit nimic chiar daca(a imbatat-o) nu a simtit durere a simtit doar cum ala se chinuia sa nimeriasca poarta dar dadea doar in bare, si nu a simtit ca i s-a rupt himenul. In schimb eu cand am facut-o primele 2 zile faceam doar 1 data ca nu putea ea sa stea mai mult ca plangea ca o doare, prima oara abia intra, banuiesc ca era intact himenul de nu intra desi aveam facut preludiu vreo 10 minute. Ai vreo idee tu? Sa nu banuiesc eu aiurea?

| dullcat a răspuns (pentru Keepkalm2011):

Banuiesti cat se poate de aiurea. Pune mana si citeste cum functioneaza, aici nu suntem la fotbal. Exista termeni specifici si informatii pe tot internetul.

| Sistemulxxl a răspuns (pentru Keepkalm2011):

Daca e elastic nu se rupe. Dar ce a fost aia de l-ai lasat sa isi bage doar capul penisului? Ori te... ori nu te mai...

| Keepkalm2011 explică (pentru Sistemulxxl):

In primul rand is baiat, si-n al 2-lea atat a putut ala ca nu avea simtul gauri. si l-a gasit fix la urma si mna i-a murit motorul cu totul

| Keepkalm2011 explică (pentru dullcat):

Atunci explica-mi tu, de ce nu i s-a rupt atunci si i s-a rupt acum? (Cateva luni in urma) Si nu a gasit sange prima oara cu ala, si cand a facut cu noi a zis ca era 1 oicstura dar nu stie de la ce. Inca nu stie prea multe despre asta, si nici eu sincer ca n-am fost curios pana acum. Banuiesc ca de asta-i site-ul asta sa intrebi si de la alti ceea ce tu nu sti

Atunci de ce bagi doar capul? Bago pe toata si gata!

Eu ziceam de fostul ei ca doar asta a putut face si nici asta n a facut-o cum trebuie, stati linistit ca eu sunt mai avans de cap laughing)

Port discutii normale cu oameni normali.Aici e discutabil...

,, Ca el mi-a trimis cu o balta de sange pe o camasa laughing si ea a zis ca nu avea nici camasa pe el si mici nu a introdus penisul sa intre macar 2cm'' Ce? Ti-a trimis fostul ei poze? E prietenul tau cumva si ati zis sa o impartiti amandoi?

Doamne se vede ce mentalitate ai, el mi-a trimis ca sa ne faca sa ne despartim, avea impresia ca o voi lasa si o v-a lua el inapoi. Fiindca i-a fost ciuda ca l-a lasat si m-a luat pe mine. Intelegi acum? Nu suntem prieteni, dar la o vorba voi sta cu el intr-o zi laughing) Eu nu impart nimic cu nimeni

Corect. Bravo. Da' ia cauta si la gaura ailalta ca poate s-a servit de acolo. Ai cautat?

Am cautat stai linistit laughing nu stiu ce ai vrut sa spui cu asta. Trag concluzie ca mai bine nu intrebam aici, si intrebam un francez, turc. Mai mistocari ca romanii nu exista pe pamant.

Deci verifici: gura, fundul si pasa. Stii cum se verifica, nu?

Pacat de tine ca esti in varsta...ce mentalitate poti sa ai...

E vorba de verificari. Cam cum e ITP la masina.

24 răspunsuri:
| Ararat a răspuns:

Himenul nu se rupe, e elastic, se intinde. Multe femei nici nu au așa ceva sau au, dar e foarte mic.

| Keepkalm2011 explică (pentru Ararat):

Bine se intinde el. Dar, unde se intinde? Intreb de curiozitate. Gandul mi-era ca se rupe si asa incepe sa-i curga sangele la dezvirginare.

| Ararat a răspuns (pentru Keepkalm2011):

In mod normal nu ar trebui sa curga niciun sange. Sangele apare cand o ranesti, adica atunci cand nu stii ce faci acolo si o fortezi. Daca e lubrifiata si relaxata, nu are de ce sa sangereze. Poate doar daca sa zicem e foarte stramta, atunci da, cand se intinde foarte tare e posibil sa mai sangereze, dar foarte putin. Vaginul are 10 cm si deschiderea vaginului vreo 2. Tu ca sa o penetrezi trebuie sa o ajuti sa se lubrifieze inainte. Adica sa se ude si sa se dilate inca vreo 2 cm. Adica sa aveti preludiu! Altfel nu e sex, e o chinuiala.

| Keepkalm2011 explică (pentru Ararat):

Eu nu m-am uitat dupa act sa vada a curs ceva sau nu, si stiu ca curge o picatura nu foarte mult. Chestie e ca m-am interesat mai tare fiindca gelozia si certurile noastre pe subiectul asta au continuat mult. Chestia e ca nu m-ar fi interesat asa tare starea virginitati dar aveam asteptari sa fie fiindca mna avea 14 ani jumate cand s-a intamplat asta in seara de revelion anul trecut, si nu s-ar fi intamplat daca nu i-ar fi dat ala sa bea oana nu mai se outea ridica din pat. Chestie e ca ea mi-a zis asa
Ca ala cand a inceput nu a reusit nimic fiinsca era si el beat si nu nimeria gaura doar ii atinge exteriorul nu si unde trebuia. Si intr-un fel zice ea ca el a ajuns unde trebuia, dosr ca nu a putut sa o introduca doar cat a atins-o un cateva secunde. Zice ca nu a gasit nicio picatura a 2-a zi pe pat si nici nu stie daca ala s-a terminat ca ea nu a simtit nimic sa fie ea uda. La noi a fost diferit, a fost preludiu vreo 5-10 minute si cand am inceput eu sa fac era foarte stramta ca nici cu mana cand incercam sa il bag nu intra foarte mult doar putin, si ea zice a 2 a zi a gasit 1 picatura de sange pe patura. Sper ca ai inteles ceva din ce am zis

M-am plictisit de cate linkuri am trimis, se vede ca nu ai citit nimic.Himenul fetei era deja perforat.Ce nu intelegi?

,, Înainte de a vorbi despre mituri, să explicăm ce anume este himenul. El nu are vreo funcție anume, fiind doar o membrană fină care separă cavitatea vaginală de vulvă. Există mai multe tipuri: inelar (cu o deschizături rotundă în centru), semi-lună (situat lângă peretele vaginal), labial ( are o crăpături verticală sau orizontală) și cibriform (are mai multe orificii, fiind asemănat cu o sită).

Poate fi adevărat, dar nu este o regulă. De fapt, multor femei li se rupe himenul când încă sunt virgine, dacă folosesc tampoane interne, fac gimnastică sau pur și simplu merg pe bicicletă. Acest mit duce adesea la ***-shaming, pentru că mulți băieți consideră că fata cu care au făcut sex a mințit că este virgină, pentru că avea himenul deja rupt.''

Nu iti mai baza cunostintele pe mituri si adevaruri false auzite de la altii care au auzit la randul lor de la altii si tot asa.

MITURI COMUNE:

,, CÂND HIMENUL SE RUPE, DOARE ȘI SÂNGEREAZĂ

La fel ca în cazul anterior, nu este o regulă, pentru că fiecare corp este diferit. Unele femei nici măcar nu observă când își rup himenul, în timp ce altele simt un disconfort și observă că s-au pătat. Și acest mit este dăunător din același motiv ca primul: mulți băieți și bărbați sunt neinformați, considerând că femeia nu a fost virgină, ci a mințit.

HIMENUL SE RUPE O SINGURĂ DATĂ

E posibil să îți rupi himenul doar puțin, dacă folosești un tampon sau dacă te masturbezi cu degetul. Apoi, îl poți rupe mai mult, dacă ești penetrată de ceva mai gros, precum un penis sau un vibrator.

HIMENUL CREȘTE ÎNAPOI DACĂ NU FACI SEX MULT TIMP

Odată ce himenul s-a întins sau s-a rupt, el rămâne în acest stadiu. Chiar dacă nu ești penetrată de nimic chiar și 50 de ani, himenul tău nu se va reface.

HIMENUL „SIGILEAZĂ" VAGINUL

Deși acest mit nu este atât de popular, el există – deși nu are pic de sens. Dacă membrana ar „sigila" vaginul, secrețiile vaginale și menstruația nu ar avea cum să iasă din organism.'' sursa https://ea.md/......atele-lor/

,,Bine se intinde el. Dar, unde se intinde?'' In laterale se intinde.Ca un elastic de par.

Uite si tu cate tipuri de himen exista: https://previews.123rf.com/......labial.jpg

,, Dacă prezența sau absența himenului ar fi cea care definește virginitate, știm prea bine că sunt himene care se rup de la sine, înainte oricărui contact sexual (prin gimnastică, examen ginecologic sau mers pe bicicletă), așa cum sunt himene care nu se rup la primul act sexual. În realitate, jumătate dintre femei nu sângerează la primul act sexual iar himenul lor nu este afectat. Există femei care se nasc fără himen.Prin urmare, medicina s-a pronunțat: himenul și virginitatea nu au aproape nimic în comun.''-https://totuldespremame.ro/sarcina/sex/10-minciuni-despre-sex

https://www.drmax.ro/......ul-sexual-

Sangele apare cel mai probabil de la partidele de sex, fiind tu tare finut.Not.

,,dar ce mi-a trimis mie fostul ei nu cred ca e virginitatea ei '' Inceteaza sa mai fii obsedat cu acest concept medieval.Ar fi mai bine pentru toata lumea.

,, Așadar, mentalitatea conform căreia femeia trebuie să sângereze la prima ei experiență sexuală este un mit vechi, propagat de culturile în care exista un ritual prin care lenjeria de pat era arătată în public după ce cuplul avusese prima experiență sexuală. Sângele însemna că femeia a fost pură și că nu a avut relații sexuale înainte de căsătorie. Dar, așa cum ne arată informațiile actuale, himenul nu este un indicator al virginității, așa cum nici nu este obligatoriu ca o femeie să sângereze la prima ei experiență sexuală.''- https://www.planificaneprevazutul.ro/......rolul-lui/

Pai aia-i chestia ce nu intelegi? Ca el mi-a trimis cu o balta de sange pe o camasa laughing si ea a zis ca nu avea nici camasa pe el si mici nu a introdus penisul sa intre macar 2cm in schimb la noi a gasit pe cearceaful ei o picatura. Daca nu poti tine o convorbire ca oameni si vorbesti in nume de rau nu mai da comentarii degeaba.

| Ralf71 a răspuns:

Himenul poate ramane intact si dupa contactul sexual, daca este foarte elastic.

| Keepkalm2011 explică (pentru Ralf71):

Asta n am de unde sa stiu cat de elastic a fost...insa stiu ca nici la mine nu am putut finaliza primul contact cu ea deoarece intra foarte greu. Si abia a 3 a zi a inceout sa fie mai bine primele 2 doar odata faceam si atunci cu greu. Nu m-am uitat pe patura ca nu mi-a trecut prin cap atunci, dar ce mi-a trimis mie fostul ei nu cred ca e virginitatea ei ca parerea mea si cum mi-a zis ea nu a atins himenul, a zis ca n a simtit nimic, doar putin la urma a simtit ca a bagat, dar doar un pic si a durat maxim 5 secunde.