| SamsungElectronics a întrebat:

Bună dimineața tuturor!

Vreau să vă spun ceva care mă apasă foarte tare pe suflet de săptămâna trecută crying(. Eu sunt în clasa a 12 a și fata de care îmi placea este clasa a 10 a. Eu am ieșit prin oraș cu ea după ore, ne-am făcut niște poze împreună și ne-am plimbat și am mers prin parc. Mama fetei de care îmi placea m-a văzut în poză și a spus că sunt foarte drăguț și i-am ajuns la inimă. Pe fata o chema Denisa și pe mine Andrei. Și ea după câteva zile mi-a spus că nu mai vrea să aibă relații, a spus că o să găsești tu o fată mai bună decât mine și mai frumoasă, doar trebuie să mai aștepți. Eu am înțeles ce a zis, iar săptămâna trecută am văzut-o cu un băiat la liceu că s-au mozolit și l-a cuprins cu mânurile după gât și s-au ținut de mână și i-a stat în poală pe bancă crying(. Mie mi-a plăcut de Denisa și aș fi vrut foarte mult să fie iubita mea crying(. Mă doare foarte tare asta și săptămâna trecută când m-am pus la somn am plâns crying(.

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La cuprins cu mînurile? laughing si cu picerele nu? Invață ma sa scrii româneste, fata la cuprins la îmbratisat cu mîinile nu cu mînurile sau tu scrii la mișto? Tu esti barbat sau cîrpă? Ai plîns cand te ai pus la somn ca o femeie ca ele plîng din orice, tu ca barbat trateaza altfel situatia, o placi pe Denisa ea se mozoleste vorba ta, se sarută era mai frumos spus se pupă cu altul, treaba ei ea este indecisa azi cu unul maine o sa o vezi cu altul sau cu altii, ca sa cuceresti o fata nu este usor, trebuie sa arati bine sa mirosi frumos sa fi curat spălat parfumat, bine imbracat, sa i faci cadouri, si nici atunci nu va fi 100% a ta, ca ele sunt smechere si profitoare unele dintre aceste fete nu toate, si tie i ti trebuie o fata care sa te accepte asa cum esti si tu sa o accepti pe ea indiferent cum arată, este greu cand cauti top model si miss univers, alea uita le ca nu sunt usor de gasit si doar miliardarii au gagici superbe ca au bani, cand se termina banii ramîn si ăia singuri.Deci nici la ei nu este garantia ca o femeie stă alaturi de el si la bine dar mai ales la rau, ea sta cu un milionar doar la bine, cand dă faliment si pierde banii ea il părăseste si caută pe altul tot asa cum era si acesta bogat.

| SamsungElectronics explică (pentru CristiDinBucuresti):

Fratelo accentul de Maramureș nu este la fel ca și la București laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru SamsungElectronics):

Lasa ma frateloo cu accentul ca si ăia tot româneste vorbesc si nu cred ca spun mînuri la mîini.

| SamsungElectronics explică (pentru SamsungElectronics):

În zona de Maramureș cred că ați trebuie Google traducere de limba Maramureșeană laughing)

| Violleta2022 a răspuns:

Chiar voiam sa-ti spun ca are pe altul, fiindca asta este clasica formula" esti mai bun ca mine", "meriti pe cineva mai buna si mai furmoasa ca mine", denotand clar ca nu stie cum sa-ti spuna, ca are deja pe altul.
Din paacte, placutul mamei nu te ajuta cu nimic, ca fata este cea care alege.
Focus pe carte ca esti a XII-a si nu ai timp de fete si plimbari inutile. Invata pe rupte, ca sa iei BAC-ul si apoi iti faci cate o iubita, sau mai multe.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Imi pare ra...
Astfel de lucruri se mai intampla, o sa treci peste big grin

| Mosotti a răspuns:

Sa nu te mai doara, nu te place, cauta alta, a zis bine ea, a iesit la plimbare asa ca amici.
Ce ai casunat asa pe ea? O sa-ti place si altele la fel. Si daca nu exista ea ce faceai? Iti placea alta, deci se poate.

| ywar a răspuns:

Moroseneee., tataaa!
Vine BAC-ul si la felul cum te exprimi pot sa pariez ca vei fi pe lista picatilor in vara.
Unde s@la calului ai auzit tu de "sa a i v a"? "Manurile"? "Vazuto" Esti tare. Nu e de mirare ca dau in vara stiri cu perlele bacalaureatilor. E vai de voi.
Cat despre aia gaseste-ti alta, asa se intampla la 17 ani. Instabilitate multa.
Poti sa-mi dai adresa ca te ajut eu sa o aia putin. Pe ala il batem si il bagam undeva sa nu-l gaseasca si tu o sa ai floricica pe care ti-o doresti. Simplu.

| CosminCD a răspuns:

Fiecare trecem prin momente de genul cum ai trecut tu. Esti abia in clasa a 12-a asa ca...gata. S-a incheiat si mergi mai departe. Mai sunt fete...doar nu te poticnesti la una.

| Ella66 a răspuns:

Nu e de tine. Mai bine asculta ce a spus si asteapta. Asta e un semn ca meriti ceva mai bun si trebuie sa mai astepti

| EzSimple a răspuns:

Gaseste fete peste 18 ani, corespunzator la varsta ta.