Din intrebarea ta deduc ca nu ai avut niciodata un orgasm...pentru ca daca aveai,ai fi realizat ca baiatul cu care faci dragoste in momentul respectiv,ar trebui sa fie orb,surd,mut, eventual complet lipsit de simturi ca sa nu inteleaga ca tocmai treci sau ai trecut printr-un orgasm!
O femeie care ajunge la orgasm nu e o pisica care doarme linistita, ci o mica salbaticiune care efectiv nu se poate controla, nu degeaba este definit orgasmul ca punctul culminant al excitatiei sexuale!
Daca te gandesti bine si doar sa fii excitata, deja incepi sa ai niste reactii stranii, imagineaza-ti ce-ai putea face la punctul maxim....cum sa nu-si dea seama un baiat?!?
Indiferent ca e clitoridian sau vaginal(ideal e sa fie combinat si multiplu),orgasmul aduce o agitatie si o frenezie de nedescris,ca si o placere intensa,pe care orice femeie o va exprima in cel mai elocvent mod cu putinta.
Sincer,deplang orice femeie care nu are parte de el...
Bineinteles,exista si varianta in care femeia mimeaza orgasmul sau isi imagineaza ca are orgasm numai din dorinta de a-si multumi partenerul,momente in care exploziile ei de placere sunt teatrale si cam false si un baiat destept le va putea intelege imediat!
Pentru ca,imediat dupa un orgasm real, o femeie revine mai greu la ritmul de dinainte si, in plus, are limba si cavitatea bucala reci, racoroase, din cauza energiei pierdute in urma efortului depus...little patents, big secrets!
Un raspuns mai mult decat complet, buna mea prietena de pe TPU.
Buna dimineata si tie, suflet frumos!
Buna dimineata, zambet frumos!
Nu își dau seama nicicum; dacă ea știe să joace teatru cum trebuie, poate mima și orgasme multiple, deși în timpul ăla poate recită mantre în gând...
Nu e ca la băieți - dacă ejaculează, sigur au orgasm.
Că de fapt, ele pierd când îl mimează, a deja altă poveste...
Si baieti au 2 tipuri de orgasm!
1. cand ejaculeaza.
2. mai e un tip, dar il simti mai rar, depinde de femeie de miscarile ei, de felul cum te simti, mai multe, intr-o perioada am simtit si eu astfel de orgasme si sunt de 10 ori mai frumoase decat ejacularea, carea dupa ce se intampla nu mai ai acelasi chef de facut dragoste, apare vlaguirea, acelai lucru se intampla si cu femeile care accepta sa aiba orgasme cu descarcare, e ceva de genu ca si la noi ejacularea, ele pot controla mult mai bine aceste orgasme cu descarcare decat baietii ejacularea, deci unele se complac in astfel de orgasme cand de fapt poate controla acest lucru si sa aiba orgasme minunate si dorinta tot mai mare de a face dragoste iar barbatul daca poate controla ejacularea sa il tina macar 1 - 2 ore atunci e mirific!
Hahaha. give this man a cookie and the rest of you ****.
Buna dimineata!
Ai avut vreodata orgasm? ti-ai da seama ca te comporti putin altfel, in acel moment de maxima placere.
1. nu te poate excita la nesfarsit, la un moment dat nu mai rezisti; isi da seama;
2. isi da seama; dupa cat de satisfacuta esti, dupa cat de teapana stai.
Din pacate nu isi dau ).
Sa zicem, doar sa zicem, ca unul care stie cu adevarat sa satisfaca o femeie isi da seama de ala vaginal.
In rest, daca ai de gand sa il mimezi go ahead..they can't tell ***.
Mno, undeva acolo, departe de tot, în subcoștient, unde nici el nu-și poate da seama de gândurile ce le are, băiatul știe că fata mimează, iar tu o împingi să mimeze în loc să-i spui să-l învețe pe săracul băiat. Fata ar trebui să-i arate cum să o facă să se simtă bine dacă băiatu' e începător, zic și eu. El câștigă experiență, ea plăcere, o afacere convenabilă. Așa, fata să mimeze mereu devine plictisitor, iar băiatul se bate-n piept în fața amicilor degeaba că e mare și tare. xD Eh, doar mă bag în seamă zicând și eu...
Ai dreptate si tu.
Eu sunt de vina ca nu am raspuns mai detaliat.
Deci, fata draga (SsadAngel), in caz ca gagik'tu te treseste din somn sa faca sex, nu ai chef dar vrei sa ii faci pe plac, te doare un deget sau n situatii de genul in care pur si simplu nu e momentul sau cazul de o partida de sex, daca te-ai referit la asta cand ai pus intrebarea crezand ca o sa se supere pe tine daca se prinde ca mimezi, ca sa nu ii hranesti orgoliul de mascul feroce, poti face fake fara sa isi dea seama.
Ideal ar fi sa ai orgasm oricand, dar stim cu totii ca e aproape imposibil.
Da, vorbeste cu el si arata-i ce sa faca (daca nu stie) si explica-i, in functie de situatie, cum sa te satisfaca.
Daca iar am "vorbit" cand trebuia sa "tac", sincer, ignora-mi raspunsurile ))
"orgoliul de mascul feroce"
Mai poate să-ncerce cu o felație, mai trece din arzătoare dorință a prea-ferocelui mascul de a o face după ejaculare. xD
Ranesti nu hranesti. Telefon tampit.
Pai tu dimineata pe racoare, cand nici tu pe dinti nu te-ai spalat, nici el la cuc, Iti arde sa o sugi? ) zau acum
Dar da ai dreptate. dupa o felatie s-ar mai potoli
Dreptate ai, dar dă-o încolo, chiar așa dimineață nici chiar băieții nu au chef, somnul de frumusețe e sfânt. xD
Sa speram ca e si pentru iubitul fetei care a postat
Isi poate da seama foarte simplu! Atunci cand simte si el ca partenera sa se topeste de placere sub el sau deasupra lui sau in ori ce pozitie si dupa care cu o dorinta arzatoare vrea mai mult, acesta e un orgasm adevarat, sunt si orgasme cu descarcare in care partenera sa se simte vlaguita si nu mai are chef sau mai are vag chef sa continuati! Sunt 2 semne dupa care iti poti da seama!
1. Gemete accentuate, zgarieturi de pisicuta si iti spune nu te opri, nu te opri, asa, asa, acolo, acolo, etc...
2. Se contracta muschi vaginali (burtica), pe care ii poate simti si baiatul cu penisul sau stand peste ea ( burtica peste burtica, pur si simplu simti).
Cam astea ar fi semnele cele mai evidente!
Bineinteles sunt femei care mimeaza orgasmul, dar eu nu le inteleg pe acestea, de ce ar face chestia aceasta! Aceste femei nu pot sa iti explice acest lucru!
sopranaCadaverica întreabă: