| CatalinAndrei515 a întrebat:

Buna dimineata! Va rog sa imi scuzati categoria dar nu am stiut unde sa pun intrebarea.
Sa incepem: Acum vreo 3 ani m-am intalnit cu o fata, pana in acest an nu prea ii dadeam importanta desii am vazut ca ei ii pasa de mine si o intereseaza tot ce fac. Acum, nu stiu cum a putut sa se intample dar m-am indragostit de ea. Problema? Ma evita tot timpul, pe facebook nu raspunde la mesaje, nu raspunde pe mess, nu raspunde la telefon. Cand ma intalnesc cu ea nici nu ma baga in seama...
Va dati seama ce simt eu acum...
Deci, cum as putea sa o fac sa vorbeasca cu mine? Sa ii explic totul, nu stiu...

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Scrie-i offline si Al de Sus cu mila!
Sincer,fata probabil a fost indragostita de tine si a asteptat.
Un an deja e foarte mult pentru un suflet indragostit,dar trei,deja e ENORM!
Tu,cum esti indragostit acum,ai putea sa astepti trei ani sa-ti dea vreo importanta?
Vezi?
A durut-o,a suferit,poate i-a trecut,poate s-a vindecat de tine.
Dar nu poti stii niciodata.
Scrie-i offline sau trimite-i un mail cu tot ce-ai vrea sa-i spui, cere-ti iertare si cere inca o sansa.
Si spune-i in final ca toate ai fi vrut sa i le spui live, dar nu ti-a permis, poate acum sa vrea macar sa stati de vorba.
Ai intarziat ingrozitor, dragul meu...

2 răspunsuri:
| Anita24Bonita a răspuns:

Cand va intalniti spune-i sa stea unpic, si ii explici totu, daca tipa nu intelege, si face pe desteapta, laso in pace, mai tarziu va vedea ce fel de tip a pierdut se va intoarce tongue balta are multi pestiwinking

| Dariusuu a răspuns:

Exact asta am păţit şi eu.I-am explicat cum să treaba nu o vrut să înţeleagă.
Bine, am renunţat. M-a refuzat pentru că l-a ales pe un prieten de-al meu iar acesta a profitat de ea că doar nu-i prost.
După ce şi-a bătut joc de ea în ultimul hal ghici la cine s-a întors.

Nu ştiu ce gen e fata de care-ţi place dar trebuie să-i spui adevăratul ca să nu regreţi pe mai târziu.

O zi bună să ai.