| Andrewwwbb a întrebat:

Buna dimineața! Vreau sa întrețin relații sexuale Menționez ca am 14 ani și am 15-16 cm in penis credeți ca pot satisface o fata?

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta ta ocupa te de scoala lasa fetele, sexul se face numai după nuntă iar acum nu ai varsta necesara pentru casatorie, invață ai scoală fa ti lceul si o facultate, o sa ai timp de fete după 18 ani

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Sincer? Mă îndoiesc; și nu din cauza dimensiunii.

| Emilian65 a răspuns:

Cu penisul pe care-l ai, da. Cu vârsta de 14 ani, nu. De ce? Pentru ca nu știi cum sa faci sex, ca să satisfaci o fata.

| helpforyou a răspuns:

Fara experienta, slabe sanse. Poate sa fie ea experta si atunci da.

| iulia0514 a răspuns:

Sincera sa fiu nu prea cred pentru ca pur și simplu ești prea tânăr nu dimensiunea e problema ci vârsta!

| just4ubr2015 a răspuns:

La 14 ani ai nevoie de o experta sa te invete ca altfel te faci de ras mai bine lasa sexul si vezi de carte si de scoala ca daca iese rau vei fi deprimat.

| ZappyTv69 a răspuns:

Buna!
Este prea devreme, mai așteaptă până faci 16 ani, chiar și protejat nu merită. De satisfăcut da, dar nu e ok la vârsta asta. Mai ales fără experiență.

| Anonim147943 a răspuns:

Da, poti sa o satisfaci doar ca iti recomand sa nu faci sex la aceasta varsta, ea poate ramane insarcinata

| Andrewwwbb explică (pentru Anonim147943):

Protejat

| mihai69 a răspuns (pentru Anonim147943):

Deci ar trebui să aștepte până ajunge fata la menopauză, ca să nu mai poată rămâne gravidă?

| Anonim147943 a răspuns (pentru mihai69):

Nu dar totusi la 14 ani sa lasi o fata gravida si sa fi tata la 15, o sa te intampini cu probleme, chiar poate si divort

| Andrewwwbb explică (pentru Anonim147943):

Frate cu perzevativ nu lași nici o fata însărcinată…se vede ca știu mai multe despre sex fata de tine…

| Anonim147943 a răspuns (pentru Andrewwwbb):

Stiu si eu lucrurile astea. Eu mi-am zis parerea, nu e nevoie de comentariile tale happy

| Ghițescugay a răspuns:

Dacă ști ce ii place