| schmettttterling a întrebat:

Buna dimineataa
Vreau si eu cat mai multe idei si solutii la problema mea.
Am venit in Germania la mama mea, iar ea lucreaza foarte mult si nu in acelasi oras unde avem inchiriat apartamentul.Cea mai mare parte a timpului sunt singura si ma plictisesc fffff tare...nu cunosc pe nimeni si din ce am vazut nemtii au o atitudine frt rece..sincer nu prea stiu ce sa mai fac sa nu ma plictisesc..mai toata ziua sunt mess/facebook/filme..pana la sfarsitul lunii cand o sa incep munca sunt nevoita sa stau asa..ma ajutati si voi cu ceva idei?
Va multumesc kiss

3 răspunsuri:
| bybyshor18 a răspuns:

Ai putea sa incerci sa iti gasesti prieteni :-p... si dupa nu ai sa te mai plictisestiwinking

| Methadona a răspuns (pentru bybyshor18):

Da... eventual sa imprieteneasca cu hittler... laughing)

| emaemma a răspuns:

Incepe un fel de "hobby". incepe sa faci poze artistice, poze cu orasul in care stai (+ ca o sa iti amintesti de locul acela). incepe o sesiune de shopping( nu ai cum sa te plictisesti la cumparaturi). citeste carti de aventura sau romane politiste. uitate la aventurile lui mr. bean laughing). incearca sa inveti limba lor... uitate la filme in germana, citeste reviste in germana; o sa fie interesant. si eu am fost la tatal meu in Italia si la fel ca si tine eram plictisita si am incercat sa fac ceva nou( acolo nu avem comp deci nu puteam sa stau pe net) crying... cauta ceva interesant, amuzant si total nou pentru tine. si o sa vezi ca o sa iti gasesti de lu cru. Bafta :d :*