| monyk a întrebat:

din ce motive poate sta un baiat cu o fata un an, daca nu si-a batut joc de ea, nu s-a folosit de ea, dar spune ca nu a tinut la ea...care ar fi motivul pentru care un baiat ar sta cu o fata un an, fara sa o iubeasca? astept raspunsul vostru...va pup.

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pai nu cred ca daca nu ar tine la acea fata ar sta cu ea atata timp...probabil e doar prea orgolios sa recunoasca faptul ca a tinut la eawinking

12 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

Prietenul meu a stat cu o fata 3 ani jum si nu a iubit-o...cum? ii tinea de urat, cand nu mai avea ce face era ea... o inselala greu, avea un orificiu de umplut cand dorea... laughing. si cam atat big grin

| psiholoaga a răspuns:

Plictiseala? Comoditate? Sa aiba cu cine merge la diverse evenimente?

| raskolnikov a răspuns:

Simplu.nu a mai avut relatii anterioare! sa obisnuit cu ea, nu e in stare de ceva mai bun! si e mandru ca in sfarsit are si el gagica! sigur nu gresesc, da ma intreb dc tocmai tu ai pus intrebarea asta esti cumva victima?

| monyk explică:

Nu sunt victima dar multe fete au patit asa, si prietena mea...

| psiholoaga a răspuns:

Ainu stiu, frumos caracter are iubitul tauhappy Se vede ca te mandresti.

| albastrel a răspuns:

Psiholoaga avea tongue.acum s-a maturizat fooarte mult...si nu, nu ma mandresc cu felul lui de a fii de acum 2 ani...ma mandresc cu felul lui de a fi acum! stii. oamenii se mai si schimbawinking. sau crezi ca daca si acum era la fel mai aveam o relatie cu el de 2 ani?

| AndreeA_4571 a răspuns:

Eu cred ca ar sta cu una atata timp doar daca fata are bani multi! rolling on the floor laughing

| psiholoaga a răspuns:

Ba cred ca oamenii se mai schimba, chiar ma intrebam de unde atata incredere ca nu face la fel si in ce te priveste. Daca spui ca s-a schimbat, te cred. M-au derutat laughing si big grin puse de tine in mesajul in care ii descriai comportamentul.

| Artemiss a răspuns:

Tu vrei sa auzi ca a stat cu u din dragoste dar e orgolios... dar poate a stat ca sa-si mai ocupe timpul, sa joace si el rolul de baiat indragostit...cine stie... poate a stat sa se dea mare chiar daca e mult un an...tongue

| muffin94 a răspuns:

Poate nu vrea sa recunoasca ca intr-adevar a tinut la ea.sau poate ca n-a gasit pe altcineva care sa fie cu el thinking

| valy a răspuns:

Diverse placeri...sa aiba cu cine iesi la un suc.sa aiba cu cine povesti...sa nu se plictiseasca...sau poate tine la ea...si nu vrea sa rec. din frica ca tu nu simti nimic pentru el...sau poate doar doar poate so fi gandit ca poate face ceva cu ea...

| razvan_3404 a răspuns:

De plictiseala
.