3 saptamani Parca ati facut pasul asta prea devreme. Sfatul meu este sa te gandesti la toate aspectele. Intr`o relatie trebuie sa existe incredere si comunicare. Daca tu crezi ca prietenul iubitului tau te intelege mai bine poate ca ar trebui sa il alegi pe el. Plus de asta nu cred ca il iubesti pe actualul tau iubit si nici el pe tine. In 3 saptamani nu se dezvolta sentimente puternice decat mici scantei, plus de asta ar trebui sa-ti pui urmatoarea intrebare:"Chiar tine la mine daca a fost in stare sa ma imparta? Ca pe un obiect?". Gandeste`te cu cine iti va fi mai bine si alegerea va fi si ea mai usoara. Sper ca ti-a fost de ajutor
Buna, eu cred ca tu ai grabit lucrurile cu prietenul tau, 3 saptamani e putin timp de relatie, in plus din cate mi-ai zis nu prea cred ca tine la tine... e si normal ca in 3 saptamani nu poti sa iubesti cu adevarat, e nevoie de mai mult timp.
Eu cred ca esti confuza, nici tu nu sti ce vrei, ai grija sa nu fi luata de fraiera de amandoi.
Deci daca ti-a curs sange te-a dwezvirginat...de aici in colo e trebuie ta cu celalalt
Aoleeu...
in primul rand ai spus ca nu stii daca te-a dezvirginat... e normal ca dupa contactul sexual sa nu mai fii virgina si sangerarile sunt absolut normale
cat despre faptul ca ai jucat carti cu 2 tipi pe dezbracate...deh nu stiu ce sa spun
alegerea este doar a ta pana la urma
Sincer, imi este rusine cu asemenea oameni. Ma dezgusta total. Stiu ca "TPU" este un site in care trebuie sa ajuti oamenii, nu sa-i judeci, dar m-i se face rau cand vad asa ceva. Imi pare rau!
Monyk spuneai sa aiba grija sa nu fie luata de fraiera de amandoi, dar parerea mea este ca deja a fost luata in fine...sunshine mai bine te lasi de jucat poker pe dezbracatea, ca cine stie ce mai faci!
Take care!
In primul rand orelatie de 3 sap nu cred ca este dragoste te vrea doar sa te fu...si a reusit normal ca nu esti virgina dupa contactul sexual si nu te pot sfatui ca cine sa ramai ca nu vd dragoste nici la 1 nici la altu asa ca decizia ta...bafta
Iarta-ma ca iti spun dar nici o fata decenta nu joaca pe dezbracate cu 2 baieti, nu se pupa cu amandoi, bine ca nu ti-au propus sa faceti sex in 3. Nu ai apucat pe calea cea buna. Ai grija!
Nah, acum vor sa te ia toti la o tura, si normal din moment ce s-au intamplat toate atat de repede. lasa indragostitul si curvasaritul (imi scuzi expresia) si vezi-ti de scoala si activitatile pe care ar trebui sa le ai in mod normal. nicio fata decenta nu joaca macao pe dezbracate cu atatia baieti in jur. daca crezi ca ai ceva materie cenusie in dovleacu' ala, imi asculti sfatul. daca nu, fa tot ca tine.
Si inca o chestie, la 20 iulie ai scris ca ii facusei deja sex oral prietenului tau si chestii din astea. e acelasi individ sau este altul? tu vrei sa ajungi wc public sau ce vrei?
linarkfts întreabă: