| Maya_4282 a întrebat:

Buna din nou! Am postat o intamplare acum ceva timp http://www.TPU.ro/......i-am-luat/
Acum parca sunt fericita si totusi trista! Din fericire, acum cateva saptamani eu si baiatul am facut pasul cel mare si ne-am "combinat";)) Il iubesc si ma iubeste nespus, dar nu vreau sa ma despart de el! Voi pleca in America pe 20 August. Parca acea data se aproprie venind cu repeziciune :(( El nu stie inca ca voi placa! Nu vreau sa-i ranesc sentimentele :(( In fiecare zi in care ma vad cu el si cand ma priveste cu ochii aia ai lui parca imi vine sa mor. Va rog dati-mi niste sfaturi in legatura cu asta! Mi-e frica sa-i spun ca voi pleca :(

4 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Daca te iubeste.te va astepta.asa ca nu iti fa griji, ia-ti inima in dinti si spune-i.voi va iubiti si asta conteaza cel mai mult.dar sper ca te intori ca daca nu ar fi o lovitura pentru el...iar daca nu te mai intorci i-al cu usurelul si spune-i incet .incet.bafta...

| jojo_2491 a răspuns:

E frumoasa povestea ta de dragoste, probabil prima si de aceea e foarte intensa, dar...cu siguranta nu va fi nici ultima.prima dragoste, e adevarat ce se spune, nu se uita niciodata.cred ca ar fi corect din partea ta, cu o zi inainte de plecare, sa-i spui.nu-i frumos sa transmiti prin cineva,care poate,din diverse motive, sa deformeze realitatea. distrati-va, plimbati-va prin parc faceti tot ce va trece prin cap(ma refer la lucruri frumoase)ca sa ai amintiri placute cand vei fi in america.si,nu se stie niciodata,poate dragostea voastra va rezista, timpului si distantei, si veti fi impreuna peste ani.se intampla lucrurile astea, stiu ce spun.

| Anqutsa a răspuns:

Parintii tai stiu de relatie? Cel mai bine ar fi sa le explici lor ca tu chiar esti indragostita si ca tu nu ai mai vrut de 2-3 luni sa pleci, de asta nici nu ii mai sacaiai [trebuie sa minti putin] Spune.le ca ti.e foarte greu sa iti lasi toti prietenii si chiar ti.ai dori sa ramai. Bate.i la cap cum i.ai batut cu plecarea in alta tara

| RapperuL_7603 a răspuns:

Sa nu`i spui dupa parerea mea. bucurate de clipele frumoase big grin dupa.inaintea sa pleci cu 1 zi ii spui tot adev. si se va termina cu voi pentru o relatie la distanta nu tine never sad sorry.