Sa ii spui tu. e mai bine sa afle de la tine! si de ce esti trista ca pleci in America? :O ce n-as da sa fiu in locul tau. maine as pleca!
Eu zic ca ar fi mult mai corect fata de el si fata de tine sa ii spui adevarul. Puteti ramane amici si sa vorbiti in continuare pe net sa va povestiti unul altuia.Iti doresc numai bine.
Spune-i adevarul! Chiar daca doare. Asa o sa poti afla si parerea lui.
Puteti sa mai vorbiti pe mess in continuare. Daca chiar va iubiti si daca el iti este sortit, crede-ma, nici macar un ocean nu va poate desparti. In plus, banuiesc ca tu mai ai rude aici, in tara. Sigur o sa mai veniti in vacante si o sa te poti intalni cu el(ce e drept, mai rar, dar e mai bine decat deloc).
Si eu am patit ceva de genul. Vreau sa zic ca m-am indragostit de EL de la prima vedere, iar pe parcurs am descoperit ca e exact asa cum as vrea eu sa fie baiatul potrivit .
Iti las un mesaj cu id-ul meu, daca vrei sa mai vorbim
Eu zic sa vorbesti tu personal cu el Maya, pentru ca daca nu iti va parea rau crede-ma, si cine stie poate pe viitor va puteti intalni din nou, eu zic sa vorbesti cu el si ultimele zile sa le petreci cu el si asa vei sti ca ai trait o parte din viata ta cu el
Frate. jur ca mi-au dat lacrimile cand am citit partea cealalta . Sti cum e cel mai indicat e sa-i spui tu pentr uca s-ar supara urat pe tine cred. e trist foarte trist dar uite eu apreciez sinceritatea. si prietenul meu cand a plecat in Germania nu vroia saimi spuna dar a ales cealalta varianta si am stat cu el toata ziua asa ultimele minute si m-am simtit adica am simtti ca nu am ales gresit cand l-am ales pe el si ca puteam avea cu adevarat incredere in el... asa ca mai bine ii spui tu ca sa vada ca est ide incredere si o adevarta prietena